Еротичний гороскоп на 4 січня Овен

Сьогодні ви можете добитися виконання свого бажання, а партнер і так будуть натякати на готовність допомогти. Міняйтеся місцями, ролями, позиціями, та хоч одягом.

Еротичний гороскоп на 4 січня Телець

Спочатку вам не захочеться відповідати коханому на його ласки, але потім апетит прийде під час їжі. І потім вже він буде відбиватися від «нападів» з вашого боку.

Еротичний гороскоп на 4 січня Близнюки

Залишки колишньої пристрасті запалять сьогодні висушену душу Близнюків, а потім покропить її чудовий дощик, і стане їх душа схожа на раптово розквітлу пустелю… Ну, може бути, не все так поетично, але зате приємно – адже там, де душа, там і тіло, чи не так?

Еротичний гороскоп на 4 січня Рак

Вам пора поговорити з партнером про свої бажання. Інакше ваша незадоволеність принесе у відносини тільки психи, крики і непорозуміння.

Еротичний гороскоп на 4 січня Лев

А ось вам зірки радять утримуватися. Спробуйте влаштувати собі перерву на тиждень-два і побачите на скільки ваші почуття загострилися, а нервові закінчення в цікавих місцях ожили заново.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 січня Діва

Сьогодні весь день головними для вас будуть любовні ігри, навіть якщо інші заняття здаються вам цікавіше. Відкладіть їх, інакше будуть занадто сильно відволікати від пристрасті.

Еротичний гороскоп на 4 січня Терези

Сьогодні ваше заняття любов'ю буде більше схоже на політ фантазії художника, який малює олією свій шедевр. Партнеру вашому тільки позаздрити можна.

Еротичний гороскоп на 4 січня Скорпіон

Ваш партнер буде нелегко розлучатися з мрією вашого з ним майбутнього разом, особливо сексуального. А мрії його не завжди схожі на ваші. Буде довга розмова.

Еротичний гороскоп на 4 січня Стрілець

Переконати себе в тому, що вашому партнерові любовні ігри з вами потрібні не менше, ніж вам самим, буде дуже складно. Але доведеться, по-іншому нічого у вас не вийде.

Еротичний гороскоп на 4 січня Козеріг

Козероги сьогодні не відрізняються особливою привітністю по відношенню до незнайомців, адже саме зараз, судячи з положенням небесних світил, вам може зустрітися той, кого ви так давно шукали. Тому постарайтеся не відштовхувати кавалера відразу, якщо він хоча б трошки подобається вам.

Еротичний гороскоп на 4 січня Водолій

Сьогодні вам не тільки не захочеться сексу, але і взагалі навіть сидячи розділити з кимсь постіль. Очевидно у вас почалася сексуальна сплячка. Не переживайте, ваша весна скоро настане.

Еротичний гороскоп на 4 січня Риби

Сьогодні всі подорожі будуть проходити прямо у вашому ліжку, картою стане тіло коханого, а головним скарбом – одночасний оргазм.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо астрологи склали гороскоп для батьків на 2019 рік. Дізнайтеся, як виховувати дитину за знаком Зодіаку

Знай.ua повідомляв про те, що експерти розповіли, які жіночі імена стануть справжнім талісманом в життя своєї власниці