У Росії на лікарняне ліжко загримів популярний телеведучий Микола Дроздов.

У чоловіка серйозні травми. Його в наіч на 2 січня госпіталізували з переламами ребер. Про це інформує сайт politeka.net.

Зірка телебачення отримав травми, перебуваючи в Московській області. Наразі точна причина поранення Миколи Дроздова поки не розкривається.

Згодом Дроздов прокоментував свою госпіталізацію. За йогословами, у нього зламано тільки одне ребро і він почувається нормально.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Ребро зламано. Нічого страшного, скоро заживе. Завтра вже поїду з лікарні, тут тільки для аналізів", - повідомив Дроздов.

Крім того, ЗМІ нагадують, що в березні 2017 року Дроздов уже потрапляв до лікарні з переломом. Тоді чоловік послизнувся на вулиці і невдало впав на лікоть.

Микола Дроздов - один з найпопулярніших телеведучих радянських часів. Він завоював визнання і популярність завдяки передачі "У світі тварин", яка збирала перед екранами мільйони глядачів.

Нагадаємо, виконавець популярного хіта 90-х Кріс Кельмі помер у Підмосков'ї, Росія 1 січня 2019 року в віці 63 років. Про це повідомляє StarHit з посиланням на джерело з оточення музиканта.

Співак помер у власному будинку в Ноглаголево.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська телеведуча Регіна Тодоренко показала фото з прогулянки з батьками та новонародженим сином. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відзначається, що під публікацією вона привітала свою маму з днем народженням.

Також "Знай.ua" повідомляв, що у середу, 2 січня, з’явилася інформація про те, що учасника шоу "Голос" Джейка Бенсона визнали винним у нападі на його тепер уже колишню дівчину.

У поліції повідомили, що артист намагався задушити 27-річну дівчину, з якої до цього зустрічався близько року.