Хантер – милий 5-річний пес породи сіба-іну. Він має неймовірний талант і малює чудові абстрактні картини. Творчість зробила собаку популярною на просторах Інтернету, вона має тисячі шанувальників. Хантер не просто малює картини – він їх продає. Свої роботи він виставляє на Etsy. Продаж картин зробила його багатим – він заробив вже більше 5000 доларів.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Хантер живе в місті Альберт, розташованим в Канаді. Господарі Кенні Ау і Деніз Ло вважають його справжнім членом сім'ї. Вони розповіли про талант домашнього вихованця:

"Ми намагалися навчити його тримати пензлик, а потім доторкнутися до аркуша паперу. Коли ми вирішили провернути цей трюк з фарбою, то були шоковані. Результат нас приємно здивував. Хантеру настільки сподобалося малювати, що він не хоче зупинятися. Тепер живопис – невід'ємна частина його життя. Він малює практично кожен день. Ми думаємо, що це робить його щасливим.

Коли пес створив вже досить картин, Кенні і Деніз вирішили створити для нього акаунт у Instagram і навіть сторінку на Etsy. В онлайн-магазинчику будь-який бажаючий може придбати творіння тварини за 38 доларів.

Господарі собаки кажуть, що, якщо йому набридне малювати, вони зупинять свою діяльність. Вони ні в якому разі не будуть змушувати вихованця малювати. До того ж, вони пишаються тим, що Хантер сприймає їх більше друзів, ніж господарів, і вони не хочуть нічого псувати.

"У нашого пса дуже багато енергії. Здається, він щасливий, коли ми тренуємо його не тільки фізично, а й розумово. Тому ми вирішили навчити його як можна більшій кількості прийомів. Він може приносити нам тапочки, прибирати свої іграшки, складати одяг і так далі. Це найрозумніша собака, яку ми коли-небудь зустрічали".

"Знай.uа" вже писав: панди уподобали одне і те ж дерево і влаштували бійку

А також: ворогуючі тварини виявили один до одного справжню любов

Нагадаємо: клишоногий показав, як треба розслаблятися після важких трудових буднів