Всі знають фразеологізм "як кішка з собакою". Це стійке поєднання використовують в негативному контексті: спілкуються недружно, постійно сварячись, лаючись. Але насправді кішки і собаки іноді непогано ладнають.

На цю тему навіть зняли кілька комедійних фільмів. Багато хто навіть боїться залишати своїх вихованців в одній кімнаті і відмовляються заводити тварину тількичерез те, що в будинку вже живе його так званий "ворог".

Однак, історія цих тварин руйнує всі існуючі у людей стереотипи.

Але в новому мегапопулярному відео "ворогуючі" тварини проявляють один до одного щиру любов. Це не може не розчулювати.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Неймовірний ролик сколихнув всю інтернет спільноту, зняла користувачка Twitter Jordan Ireland, в якому представники "ворогуючих" видів тварин проявляють один до одного ніжні почуття.

Як з'ясувалося домашніх улюбленців звуть Меггі і Пампкін. Вони обіймаються і гладять один одного на камеру. Власниця тварин не могла повірити своїм очам:

"Невже мій пес тільки що погладив кота? Невже мій кіт тільки що обійняв пса?", - написала вона.

Зворушливе відео за останні чотири дні набрало майже 13 мільйонів переглядів.

Однак, як зазначають соціологи, в 25% випадків, коли під одним дахом живуть і кішки і собаки – між тваринами спостерігається байдуже ставлення один до одного, в 10% випадків – це подібність дружби, а у всіх інших випадках – тварини так і залишаються непримиренними ворогами, які тільки і шукають можливостей, у разі відсутності господаря, показати, хто ж з них головний в домі.

Однією з причин такої міжвидової ворожнечі, на думку вчених, є те, що мова тіла у кішок і собак – абсолютно різна. Вони справжні "іноземці", які не розуміють мови один одного. Так, наприклад, виляння хвостом у собаки – ознака дружнього настрою, а от якщо кішка виляє хвостом – вона роздратована.

А от коли кіт вигинає спинку і бурчить – він дуже задоволений, але коли вигинає спину собака, та ще й гарчить – тварина дуже вороже налаштована.

У разі, коли тварини навчаться говорити мовою один одного і будуть сприймати представника іншого виду – не як зооіноземця, у вас в домі запанує той рідкісний кішко-собачий світ.

Нагадаємо, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.

Як повідомляв портал "Знай.uа", при зустрічі з господинею пес втратив свідомість. З ним все добре, він дуже зрадів.

Також "Знай.uа" писав, пес врятував потопаючого кота і мало не поплатився життям.