Молоді батьки не з чуток знають про безсонних ночах. Маленькі діти часто плачуть і іноді не дають поспати навіть пару годин. Мамам і татам доводиться використовувати різні хитрощі, які допоможуть їх втихомирити і укласти спати. Багато батьків носять малюків на руках, співають їм, купають або роблять легкий масаж животика.

Існує і більш оригінальний спосіб. Його винайшов молодий чоловік, щоб заспокоїти свою маленьку доньку. Він поділився своєю ідеєю в мережі, користувачі в захваті.

Даніель Эйзенман живе в Каліфорнії. Він обожнює свою дочку і неймовірно щасливий бути батьком. Але чоловік змушений справлятися з примхами дитини, а також заспокоювати її, коли вона плачем. Даиниэль придумав одну оригінальну прийом, вона його ще ні разу не підвела.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Кожного разу, коли його маленька дочка починає плакати, він спокійним і впевненим голосом повторює Оммм. Через 5 секунд дівчинка заспокоюється, і настає тиша. Переконайтеся в цьому самі – подивіться відеозапис. Даниэльл поділився роликом на своєму акаунті в Facebook. Відео набрало вже більше 270 000 лайків і 400 000 репостов.

Ролик демонструє, що, коли малятко чує цей незвичайний звук, вона перестає плакати.

Даніель вирішив видавати саме такий звук не просто так. Він імітує шум, який малюки чують в утробі матері. Будь гул, навіть шум від пилососа, нагадує немовлятам звук серцебиття матері. Вони звикли до нього, тому і миттєво заспокоюються, коли його чують.

Раніше портал "Знай. uа" писав: на світ з'явився 6-кілограмовий малюк, лікар не бачив такого гіганта за всю свою 30-річну практику

Читайте також: жінка виносила дитину для сина й невістки, історія цієї родини нагадує сюжет популярної мелодрами

Як повідомлялося: вперше в історії дитину народив батько, вагітність протікала без будь-яких проблем