Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ОВЕН

1 січня секс у вас буде грайливий. Почнеться з легкого жарту, що переходить у сміх, а потім все це смішне дійство перейде у пристрасні обійми, і ви вже не зможете зупинитися.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ТЕЛЕЦЬ

В цей день партнеру або тому, хто скоро стане таким, буде важко зважитися на першу ласку, навіть найбільш невинну. Зірки радять піти йому назустріч.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 БЛИЗНЮКИ

1 січня партнеру дуже знадобиться ваша підтримка, причому в абсолютно несподіваній і незвичній для вас сфері. І, зрозуміло, ви отримаєте заслужену сексуальну нагороду.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 РАК

В цей день на вас буде наступати нудьга на пару з сірими буднями. Щоб уникнути цього небажаного явища, дайте знак своєму партнеру, щоб він урятував вас від них.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ЛЕВ

Леви 1 січня активно освоюють житла своїх знайомих. Загалом, натяк зрозумілий: швиденько беріть кохану людину в оберемок і вирушайте ночувати до своїх друзів.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ДІВА

В цей день ваш організм сприймає тільки виключно повільне входження. Так що намагайтеся рухатися якомога акуратніше, тихіше, як у голлівудських мелодрамах.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ТЕРЕЗИ

В цей день ви будете схильні до того, щоб заважати собі отримувати задоволення від любовних ігор, причому більш, ніж свідомо. Постарайтеся отримати його всупереч усьому.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 СКОРПІОН

В цей день ваш партнер буде дуже чіплятися до ваших еротичних дій, до вибору пози або ласки, навіть до сексуального подиху. Вам слід не звертати на це увагу.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 СТРІЛЕЦЬ

В цей день ваш партнер буде намагатися добитися від вас якоїсь певної реакції на його слова або дії, проте зовсім не факт, що у нього це вийде.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 КОЗЕРІГ

Козероги 1 січня нікуди не поспішають, і правильно роблять. У своїх прелюдіях і любовних хороводах вони настільки неквапливі і самобутні, що буквально зводять з розуму.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ВОДОЛІЙ

В цей день ваш партнер буде особливо наполегливим. А ви не будете йому сильно чинити опір, тому що ваші інтимні бажання виявляться майже однаковими або дуже схожими.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 РИБИ

Рибам 1 січня палець до рота не клади, а ось дещо інше можна довірити їх прекрасному ротику. Адже ви в цей день неймовірно ніжні і вправні в ліжку з коханцем.