Кішка Мамі стала справжньою зіркою мережі. У неї навіть є свій особистий аккаунт в Instagram з ніком mami_and_morty. Кішка стала популярною завдяки своєму зовнішньому вигляду – у неї найсумніша мордочка на світі.

Її вираз не змінюється абсолютно ніколи. Навіть якщо їй дарують нову іграшку або затишний будиночок, ніжно гладять, міцно і щиро обіймають, годують або вітають з днем народження. Мамі завжди неймовірно сумна. Вона виглядає так, ніби її дуже сильно образили, зробили їй боляче, і вона ось-ось заплаче.

У жовтні на сторінці Мамі з'явилася фотографія, на якій, як завжди сумна кішка ніби заглядає в душу своїм передплатникам. Дивитися на це просто неможливо. Відразу ж хочеться плакати і зробити все, щоб Мамі нарешті посміхнулася.

Через деякий час до знімка додали зворушливі і водночас сумні фрази "Пам'ятаєш, як ти в дитинстві любив плюшки?", "Я тобі ще напечу", "Ти тільки приїдь хоч іноді". Це зробило картинку неевроятно популярної – вона розлетілася по різним сайтам, майданчиків і соціальним мережам. До Twitter вона добралася лише наприкінці грудня. Тут її назвали картинкою, яка моментально вганяє в тугу.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Фотографія сумною Мамі змусила користувачів мережі задуматися про бабусь і дідусів, про те, що багато хто, на жаль, відвідують їх дуже рідко.

Багато хто згадали про своїх вихованців, за яким неймовірно сильно сумують.

Деякі навіть заплакали.

"Знай.uа" вже писав про те, що співробітники зоопарку назвали видру "пухлявою кицькою" і їм довелося вибачитися

А також про чотириногого грязнулю, який влаштував жорсткий протест проти води

Нагадаємо: чоловік вирішив нагодувати ящірку, але перетворив будинок на суцільне пекло