На інтернет просторах з'явилося чергове відео, яке підірвало соцмережі. На ролику машина, замість дорожніх смуг впевненим курсом і на високій швидкості рухається дуже високим тротуаром.

Це дуже здивувало молодих людей. Наближаючись до автомобіля, японці сперечалися, хто ж може сидіти за кермом. Коли вони наздоганяють тачку їх захопленню не було меж, виявилося, що там впевнено крутить баранку бабуся в панамці. Саму бабусю, втім, сміх (якщо вона його навіть почула) ніяк не збентежив, вона продовжила їхати по тротуару, наче по рейках, і поїхала кудись на захід.

Користувач твіттера з Японії з нікнеймом aaats04 виклав відео, яке швидко стало дуже популярним. У нього вже більше 7 мільйонів переглядів і 200 тисяч лайків. І воно було знято прямо під час руху за кермом, розповідає SoraNews24.

Користувачі в коментарях, правда, не тільки сміються над відео, але і турбуються за долю самої бабусі і інших водіїв.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Я не дуже радий тому, що посміявся над відео. Це може бути дуже небезпечно". "Це може виглядати смішно, але уявіть, що може статися з нею або з якою-небудь невинної сім'єю, якщо вони випадково не розберуться на дорозі".

Як бабуся і її машина опинилися на цьому узбіччі і чи потрібна бабці допомога, щоб звідти вибратися, невідомо.

До речі, для самої Японії пенсіонери за кермом вже стали великою проблемою.

Як зазначає закордонний портал, останнім часом в Японії дуже багато новин про літніх водіїв, які потрапляють в аварії на дорогах країни. У зв'язку із зростанням кількості ДТП за участю пенсіонерів місцева поліція навіть пропонує їм відмовитися від водіння в обмін на різні пільги і знижки в громадському транспорті.

Нагадаємо, 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бездомний знайшов пакет з тисячами доларів. Його рішення вразило весь світ, на таке здатні одиниці.

Також "Знай.uа" писав, смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.