В міру вгодований пес в повному розквіті сил, проживає в Мексиці і дуже любить піцу. У маленькому фастфуді біля будинку він не упускає можливості випросити ласий шматочок у людей.

Робить він це так професійно, що ніхто не може встояти, судячи з розмірів песика. Але одна з відвідувачок ресторану, яка теж хотіла погодувати його, помітила дещо на шиї чотириногого, що змусило її передумати.

7 листопада користувачка фейсбуку з Мексики на ім'я Естрелла опублікувала на своїй сторінці фото з собакою, що сидить біля входу в піцерію. Чотирилапий так жалібно дивиться на дівчину, що неможливо було не вийти і не дати їй хоча б маленький шматочок піци.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

І Естрелла вже була готова зробити це, але одразу звернула увагу на дуже маленьку, але важливу деталь.

"Цей миле щеня було супертовстим і хотів, щоб ми погодували його піцою, але, ой, сюрприз!!!! На його кулончику написано, що не варто його годувати. Бідна маленька собака вона залишилася наодинці зі своїм бажанням", - написала дівчина.

В доказ того, що це не вигадка і вона дійсно хотіла б погодувати пса, опублікувала фотографію кулончика, на якому написано "No me des pizza gracias" ( "Не давайте мені піцу, спасибі").

Коментатори моментально закохалися в собачку. Більшість почала писати, що їм би теж не завадила така табличка.

Моя мама повісить на мене таку, хахаха: "Не давайте їй їжу, спасибі"; Серджіо, я тобі повішу таку з написом "Не давайте мені алкоголь, спасибі".

Але деяких настільки зацікавила історія пса, що вони заходилися шукати його на Google Maps. І знайшли.

Журналісти BuzzFeed теж зацікавилися історією і вирушили за адресою на пошуки песика. Спочатку вони зв'язалися з піцерією Little Caesars, біля якої гуляє собака, але співробітники відповіли, що нічого про неї не знають. Тоді один з кореспондентів відправився в сусідній секс-шоп, розташований, судячи по знімку, за сусідством з рестораном.

З'ясувалося, що жебрак зовсім не бідний і бездомний, а вихованець одного з працівників магазину для дорослих. Кличка товстуна El Jefe (Шеф), йому близько десяти років, і так, він обожнює піцу.

Господар розповів, що це вже другий кулончик Шефа, тому що перший він десь загубив. У вільний від полювання на піцу час собака зависає в секс-шопі за стійкою з касою.

Здається, Шефу більше не перепаде шматочок ароматної піци від незнайомця, але всі ми знаємо, що у нього є люблячий господар, який дбає про нього.

Нагадаємо, Брук Элінгтон прийняла рішення народжувати вдома у воді. Не дивлячись на те, що це була вже третя вагітність пологи виявилися досить важкими. Весь цей час домашній вихованець охороняв Брук і щиро переживав за господиню.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кумедний хаскі знайшов собі хижого друга, їх гра в квачика призвела соцмережі в захват.

Також "Знай.uа" писав, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.