Бьянка Замміт – мешканка Сіднея, австралійської столиці. 14 років тому, коли вона була ще зовсім дитиною, її кошеня на прізвисько Розі втікло з дому. З тих пір дівчина жодного разу не бачила свого улюбленого вихованця. Вона навіть не сподівалася на те, що кішка колись повернеться додому.

Неймовірно, але напередодні Різдва сталося неймовірне диво. Рози повернулася додому через багато років. З неї все добре, вона жива і здорова. Як виявилося, кішка всі ці роки жила в іншій родині – в будинку, який знаходиться в декількох кварталах від будинку Бьянкі.

Коли Розі втекла, на вулиці її знайшов літній чоловік. Він не захотів залишати тварину на вулиці, і забрав його до себе додому. Коли новий господар кішки помер, його родичі віддали тварину в притулок. Ветеринари оглянули Рози і знайшли чіп. Вони просканували його і дізналися, що її первісної господинею є Б'янка.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Перед Різдвом ветеринари жінці зателефонували і повідомили про те, що знайшли її вихованця. Вона не могла повірити в почуте і вирішила, що це справжнє диво. Ветеринар Брендон Коуен розповів Б'янці, що, якщо б чоловік, який знайшов кішку, відніс її в клініку на сканування, вона б повернулася додому ще 14 років тому.

Бьянка поділилася з журналістами, що неймовірно рада цієї довгоочікуваної зустрічі. Коли я була ще зовсім маленькою, я сподівалася, що рано чи пізно вона повернеться.

Портал "Знай.uа" вже писав: 5 простих способів допомогти песику скинути зайву вагу

А також: дикий звір несподівано виринув з гущавини і погнався за велосипедистом

Нагадаємо: обіймашки з коровами знімають стрес і заспокоюють