Все розмаїття темпераментів можна розділити на 4 типи: холерик, флегматик, сангвінік і меланхолік. І кожен притаманний тим чи іншим знакам Зодіаку, кажуть астрологи.

Овен

Овни - це стовідсоткові холерики. Цей Знак Зодіаку вічно кудись поспішає і завжди готовий боротися за свої ідеї, думки та переконання.

Телець

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Тельці виявляють особливості флегматичного характеру і в той же час є холериками. У бік зухвалого холерика більше схиляються чоловіки-Тельці, а дами мають приблизно однакові частки обох темпераментів.

Близнюки

Найчастіше це сангвініки. Більшість цих людей відчуває неймовірно великий спектр емоцій, не зациклюючись на одному і тому ж.

Рак

Меланхоліки. Не те щоб Раки плакали і впадали в постійні депресії, просто вони жахливо замкнуті. Більшість представників цього Знака не проявляють бурхливих емоцій.

Лев

З Левами визначитись досить складно. Вони емоційні, як сангвініки, але і трохи не врівноважені, як холерики.

Діва

Більшість Дів - стовідсоткові флегматики. Є невелика частка цих людей, яких неможливо віднести до якогось одного типу темпераменту. Як правило, час від часу вони скоюють вчинки, не властиві цьому темпераменту, чим вводять оточуючих в оману.

Терези

Флегматики, як і Діви, але без надмірностей. Терези просто роблять те, що потрібно. Вони живуть у своєму світі, рухаючись до мети семимильними кроками, але тільки ці кроки абсолютно не помітні нікому, крім них.

Скорпіон

Найбільш часто Скорпіони бувають холериками з домішкою помірної меланхолійності.

Стрілець

Найчастіше цей знак Зодіаку являє собою суміш сангвініка та холерика. Вонилюблять поговорити, отримати нові емоції, розворушивши тіло і думки, і не сидять на місці.

Козеріг

Дуже цікаві особистості. Мабуть, єдині флегма-сангвініки серед усіх Знаків Зодіаку. Темперамент у Козерогів простий і зрозумілий. Вони повільно йдуть до своїх цілей, але у важких ситуаціях краще не йти з ними на конфлікт, а спокійно поговорити.

Водолій

Водолії схожі за своїм темпераментом на Стрільців - вони сангвініки до мозку кісток, проте вкрай рідко, але неймовірно виразно виявляють якості холерика.

Риби

Риби ще більші меланхоліки, ніж Раки. У цього Знака Зодіаку домішок інших темпераментів дуже мало.

Нагадаємо, астрологи поділилися прогнозом для всіх знаків Зодіаку на прийдешній 2019 рік.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астрологи розповіли, що заважає жити вільно кожному знаку Зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи упевнені, що знак Зодиаку впливає певною мірою на характер людини.