21-річна мешканка Флориди (США) Кайла Вудс примудрилася заробити більше 2 тисяч доларів, все що їй знадобилося для цього: соціальні мережі, хороша камера на телефоні і… ступні. Фотографії дівчини стали шалено популярними, хоча до цього вона вважала свої ноги зовсім не привабливими. Про це повідомляє видання The Mirror.

Кайла працює доглядальницею при цьому виховує свою однорічну дитину.

Як стверджує дівчина, вона випадково знайшла такий незвичайний спосіб заробітку і за рік змогла отримати додатково 2380 доларів. Щоб підтримувати сім'ю, вона зареєструвалася на сайті знайомств, де чоловіки платять від 100 до 200 доларів за побачення. Вудс запевняє, що завжди твердо виставляє кордони на побаченнях.

До всього іншого, Вудс почала фотографувати свої ноги після прохання одного з клієнтів, до цього вона вважала їх "потворними". З тих пір вона створила власний сайт, на якому продає фотографії ніг за 10 доларів, а відео — за 40 доларів.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Найбільше — 150 доларів – їй вдалося отримати за відео, на якому вона ходить і танцює босоніж.

Іноді клієнти просять у неї робити незвичайні і навіть часом мерзенні речі: втирати в ступні овочі, купати їх у ванночці з маслом або писати на них маркером їх ім'я.

Вудс доводиться часто робити педикюр, але клієнти оплачують всі процедури і іноді доплачують, щоб вона вибрала певний колір лаку.

Жінка не бачить у своїй підробці нічого поганого, хоча її бойфренд не схвалює такий спосіб заробітку.

На зароблені таким чином гроші вона змогла купити подарунки до Різдва для всієї родини: розумний годинник, дитячий стільчик, мереживну білизну і ігрову консоль Nintendo Switch. Всі інші гроші вона витрачає на товари для дитини: підгузки, молочні суміші та пелюшки.

"На ці гроші я влаштую ідеальне перше Різдво для дитини. А це важливо", - заявила Вудс.

Нагадаємо, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичним способом, але досить ефективно, заробляє гроші 33-річна мешканка Великобританії Роксі Сайкс. Її ніжки встигли заробити вже купу грошей. За рік вона заробила на цьому майже 100 тисяч футів, а це приблизно 3,6 мільйонів гривень.

Також "Знай.uа" писав, 8-річний хлопчик став мільйонером. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість. Таким чином, юний канадець став власником 6 відомих будівель, розташованих в Онтаріо і Британській Колумбії.