Співробітники телеканалу BBC Comedy опублікували в офіційному Twitter-акаунті жартівливий пост, який критикує непитущих. Хто б міг подумати, що це викличе стільки невдоволення. Такий вчинок засудили користувачі і довелося негайно все видаляти.

Як виявилося, у твіті містилося зображення одного з героїв сатиричного серіалу "Гуща подій", який гнівно кричав на співрозмовника, лаючись і погрожуючи.

"Коли один з ваших друзів каже, що вони не п'є в переддень Різдва", - говорилося в підпису до картинки.

Більшість користувачів назвали жарт недоречним. Наприклад, комедійний актор Маркус Бриг (Marcus Brig) заявив, що такі посади можуть образити тих, хто бореться з алкогольною залежністю.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Я був тверезим все своє доросле життя. Я погано боровся з залежністю, коли був молодим, тому я не п'ю зараз. Приберіть це нерозуміння комедії, контексту, часу, алкогольної залежності та тверезості. Будь ласка", - написав він.

На захист непитущих виступив і сценарист серіалу "Гуща подій" Саймон Блеквелл (Simon Blackwell).

"Я б тихенько видалив це, коли б я був на вашому місці", - звернувся він до співробітників BBC Comedy в Twitter. У підсумку пост був видалений.

Дивіться: Що робити, коли чоловік п'є?

Нагадаємо, найвідоміший модний проект країни"Топ-модель по-українськи" підходить до кінця, судді вже визначили головних претендентів на перемогу, проте, глядачі не згодні з їхнім рішенням. Як повідомляв "Знай.ua", легендарна американська співачка Мадонна порадувала своїх фанатів яскравим і незвичайним знімком, який розмістила на своїй сторінці в Instagram, на ньому зірка показала всіх своїх темношкірих дітей Мерсі Джеймс, Естер і Стела, Девід Банда в перуках. Також "Знай.ua" писав, британський актор Домінік Вест запропонував дуже несподівану кандидатуру на роль головного героя у сазі про Джеймса Бонда.