Британський актор Домінік Вест запропонував дуже несподівану кандидатуру на роль головного героя у сазі про Джеймса Бонда. Ним може стати зірка британської армії, трансгендер Ханна Граф. Про це передає Clutch.

Актор Домінік Вест вважає, що Ханна може стати відмінною кандидатурою на цю роль, адже вона домоглася неймовірного успіху в британській армії. Вона може скласти конкуренцію іншим акторам завдяки своїм військовим навичкам.

"Ханна два рази була в Афганістані. Вона красива блондинка, яка могла б стати Бондом. Це блискуча ідея", — розповів Домінік Вест.

Актор стверджує, що такий вибір може стати хоч і несподіваним, але дуже своєчасний для бондіани. Він покаже ставлення кіношників до сексуальних меншин і продемонструє, що на сьогоднішній день трансгендер може досягти чималих успіхів.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще
Сама Ханна Граф прокоментувала комплімент на свою адресу таким чином: "Я поки не збираюся ставати акторкою, але з іншого боку це не означає, що наступний Джеймс Бонд не може бути трансгендером".
Раніше повідомлялося, що в Севільї відбулася 31-я церемонія вручення кінопремії European Film Award. Лауреатів визначає Європейська кіноакадемія.

Найкращим європейським фільмом почесне журі назвало чорно-білу драму "Холодна війна" польського режисера Павла Павліковського.

Картина отримала нагороди ще в чотирьох номінаціях: за найкращу жіночу роль (Івана Куліг) режисуру, сценарій і монтаж.

У категорії "Найкраща європейська комедія" переміг фільм "Смерть Сталіна" британського режисера Армандо Іаннуччі. Ця картина була заборонена до показу в Росії.

Премію кіноакадемії в номінації "Найкращий художник-постановник" отримав росіянин Андрій Понкратов за фільм режисера Кирила Серебреннікова "Літо".

Нагадаємо, видання GQ назвало 50 найстильніших чоловіків 2018 року.

Раніше Знай.ua повідомляв, найочікуваніші українські та іноземні прем'єри кіно.

Також Знай.ua писав, після операції у чоловіка залишилися страшні шви. Син перетворив його на персонажа з фільму про Джеймса Бонда.