Вчені досі вивчають біблійні писання й знаходять в них все нові лякаючі пророцтва. Так, в 17 розділі книги пророка Ісаї виявили відомості про кінець світу.

Кінець світу, який ми знаємо, по знайденому пророцтвом, настане після падіння Сирії та її столиці Дамаска. Причому люди підуть зі своїх будинків, а всі міста будуть зруйновані.

Лякаючі події можуть відбутися вже в січні 2019 року за заявою вчених. У книзі пророка сказано, що на землю прийде Ісус відразу ж після падіння Сирії. І настане Судний день.

Більш точну дату називає американський проповідник Євангелія Підлогу Беглі. Він переконаний, що кінець світу настане 22 січня 2019 року. І навіть знаходить підтвердження в писанні.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Проповідник стверджує, що в священному писанні є посилання на Кривавий місяць. Астрологи дійсно вказують на сходження такий місяця 21-22 січня 2019 року.

У народі це явище Кривавої місяця ще називають затемненням. А раніше дане природне явище пов'язували з таємничою планетою Нібіру. Астрологи спростовують цю версію, адже тоді планету було б видно на орбіті.

Нагадаємо, страшні пророцтва Нострадамуса на 2019 рік: епідемії, війни і летить комета. Пророцтва Нострадамуса можуть збутися в 2019 році.

Як повідомляв Знай. ua, Третя світова близько: названі гарячі точки і місце України в цьому списку. Якщо Третя світова війна спалахне, географія конфліктів може змінитися і вона торкнеться будь-яку точку світу.

Знай. ua писав, що Земля зсувається, страшне пророцтво почало збуватися. Уфологи попереджають про небезпеку.