На кожне свято близькі так і норовлять завалити дітей іграшками, книжками та сувенірами. Як правильно вибрати дитині подарунок, щоб він йому приніс радість і користь? Це дуже складне і делікатне питання. Тому багато хто любить готуватися до Нового року заздалегідь, ретельно вибирати подарунки і купувати їх.

Однак австралійка Крісті Новак б'є всі рекорди. Жінка витратила на сюрпризи більше двох тисяч доларів (близько 54 тисяч гривень). Вона купувала їх впродовж останніх місяців.

Вона опублікувала фотографії подарунків, які купила своїм дітям до Різдва. Однак, велика кількість іграшок і їх вартість викликали обурення інших батьків, пише The New York Post.

Відомо, що коли Крісті вивантажила всі подарунки, виявилося, що вони зайняли цілу кімнату. Серед сюрпризів виявилися не лише іграшки і товари для творчості, але і велосипеди, самокати. Всі ці товари зберігалися, тільки уявіть, у 14 шафах.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Пост матері запустив в інтернеті дискусію про допустимому кількості подарунків, яке доречно дарувати дітям на свята.

Підписники груп для батьків в соцмережах висловлювалися, що дарувати стільки подарунків на свято неприпустимо і шкідливо. Новак дорікнули в марнотратстві і запропонували їй рознести всі куплені товари відразу на кілька пам'ятних днів у році, щоб не спокушати дітей. Але жінка залишилася непохитною і заявила, що не буде відчувати сором за бажання порадувати дітей у їх улюблене свято.

Деякі користувачі мережі відзначають, що не знаючи справжні мотиви жінки, не варто її так критикувати. Можливо, у сім'ї сталася якась трагічна подія і вона хоче таким чином компенсувати і згладити її. Тому з повною впевненістю сказати, що жінка поступає погано неможливо.

Проте, психологи відзначають, що і приклад з такої мами брати не варто. Важливо не кількість іграшок, а їх якість. Подарунки повинні бути спрямовані на розвиток дитини.

Вибираючи подарунок, потрібно орієнтуватися на бажання і потреби того, кому він адресований. Думати в першу чергу про те, яку користь принесе та або інша річ.

Нагадаємо, як встигнути зробити всі справи до Нового року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це найкрутіші ідеї для подарунків на Новий рік!

Також "Знай.uа" писав, як загадати бажання на Новий рік, щоб воно точно збулося.