24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович наділа червоний комплект нижньої білизни, яка підкреслює фігуру і величезні силіконові груди моделі. Поверх білизни дівчина накинула довгий білий халат, а на голову наділа шапку Санти.

Альона позує на засніженому балконі своєї київської квартири. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. На її ногах чорні туфлі на шпильці, що потопають в снігу. Дівчина дивиться в камеру, тримаючись за бортик балкона. У підписі до фотографії Омович написала: "Мені здається у мене не новорічний Instagram. Хочете це фото до/після обробки? Ставте + ком".

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі і просять її поберегтися і не фотографуватися у такому вигляді на морозі.

"Прекрасна. Звичайно хочемо", "Альона, напишіть пост про те, як ви обробляєте фото в інсті? Які програми використовуєте?! Я думаю багатьом буде цікаво і корисно", "Не замерзла?", "Дуже гарний халат. А де Ви його купували?", "Дуже гарно", "Фотошоп – це не твоє! Ну залиш ти цю справу", "Як можна стояти в купальнику в такий холод, з незворушним обличчям?", "Що за не здоровий фотошоп?", "Не холодно робити фото взимку?", "Червоний колір дуже вам пасує! Просто шикарно", "Імплантати відстій", "Холодно брррр", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.