Малюк з Китаю на прізвисько Ци вже півроку (з квітня 2018 року) навчається мистецтву кунг-фу в самому знаменитому буддійському монастирі Шаолінь, розташованому на горі Суншань, а йому всього 3 роки. У свої настільки юні роки і за такий короткий термін хлопчик не тільки встиг досягти видимих успіхів, але і став місцевою суперзіркою. Про це повідомляє Daily Mail.

Як розповідає видання, день маленького майстра кунг-фу починається з 5-ти годинного тренування, розвивають фізичні навички, так і майстерність кунг-фу. Кожен день Ци встає о 5 ранку, він збирається стати кращим з кращих. І ви б не хотіли отримати цього пацана собі в суперники в темному китайському провулку.

На ролику видно, яких великих успіхів домігся Ци, але в той же час глядачі помічають, як на його обличчі з'являються гримаси болю. Тренування не завжди даються йому легко.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Так за час свого навчання хлопчик встиг не тільки отримати прізвисько "Маленький камінь" ("Little Stone"), але і стати місцевою знаменитістю.

Наставник Ци абат Янбо почав записувати відео з тренувань хлопця і викладати їх в китайську соціальну мережу Kuaishou. І зараз Ци виглядає на відео досить впевнено, але перший час йому доводилося дуже важко. Він сумував за домом і плакав кожен день. Адже йому всього 3 роки і дитина не до кінця усвідомлює чому його розлучили з мамою.

"Приблизно через місяць хлопчик звик до навчання і почав показувати себе дуже розумним і працьовитим учнем. Він все ще плаче час від часу, сумуючи за мамою, але зараз він навчився витирати сльози, брати себе в руки і продовжувати тренування",— абат Янбо, наставник Ци.

Маленький камінь вчиться битися голими руками і орудуючи палицею, яка в два рази більше за нього самого — ця штуковина називається гунь.

Мама Ци, якій йому дозволяється дзвонити раз на два місяці, сподівається, що завдяки Шаоліню в майбутньому її син зможе стати кращим солдатом.

Нагадаємо, мережу підірвало відео героїчного порятунку бідного пса від смертельних обіймів змії. Тварина вже не вірила в порятунок і повзуча гадина практично видавила з собаки життя. Однак дану ситуацію побачили підлітки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", учень третього класу врятував дівчинку, яка тонула в басейні, але найбільше злякався, коли її витягнув з води, бо подумав, що вона померла.

Також "Знай.uа" писав, у столиці Казахстану Астані. Дитина випала з десятого поверху і його дивом врятував сусід поверхом нижче. Він зловив його на льоту.