Новорічна ніч – магічний час, якнайкраще підходить, аби попросили про те, чого вам так давно хотілося. Та не поспішайте: фортуна дуже примхлива і посміхається тільки тим, хто звертається до неї правильно.

Як обрати бажання?

Не використовуйте формулювання типу: "нехай буде так", "щоб стало чи з'явилося щось", треба казати: "я радий, щоб маю це" і т. д. Треба чітко розуміти, про що просите, не обіцяйте нічого натомість здійснення бажання, не ставте умови і не використовуйте негативні порівняння.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Дуже добре зважте всі наслідки того, що ваше бажання стане дійсністю. Дуже часто мрія здається бажаною тільки з-за того, що вона так і залишається не реалізованою. Уявіть собі, що ваше бажання вже здійснилося.

Під бій курантів

Підготуйте невеликий шматочок паперу, бажано жовтого кольору, і напишіть на ньому своє бажання. На столі поставте пляшку шампанського, келих і запалену свічку. Коли годинник почнуть відраховувати останню хвилину старого року, потрібно спалити папір з написаним бажанням, висипати попіл в келих з шампанським і випити.

Чарівні ліхтарики

Подаруйте своїй мрії крила – візьміть паперовий ліхтарик, скажіть йому своє бажання, запаліть свічку і відпустіть в небо. Такий ритуал можна проводити як напередодні Нового 2019 року, так і в перший день, 1 січня.

Карта бажань

На аркуші паперу зобразіть простими візерунками те, чого вам не вистачає. Не вмієте малювати – напишіть словами. Можна знайти підходящі картинки в журналі, акуратно вирізайте їх і наклеюйте на карту. Після того, як карта буде готова, загорніть її в трубочку, перев'яжіть червоною або золотистою стрічкою, і повісьте на ялинку.

Незнайомець

З допомогою незнайомця ви легко зможете здійснити свою мрію, якщо докласти мінімум зусиль. Сформулюйте бажання, вимовте його про себе 3 рази і підійдіть до нової людини, з яким познайомилися тільки на святі. Цей спосіб має одну особливість — незнайомець повинен бути веселим і позитивним.

Вісім апельсинів

Напередодні Нового року купіть 8 апельсинів — вибирайте круглі соковиті плоди без пошкоджень, перед входом в будинок, відкрийте пакет і киньте апельсини через поріг. Постарайтеся кинути фрукти таким чином, щоб вони розкотилися в різні сторони, можна кидати по одному.

Коли всі апельсини будуть у домі, привітайте себе з здійсненням своєї мрії, а також побажайте собі здоров'я, успіху і матеріальних благ. Потім зберіть апельсини і покладіть їх в плетений кошик. За тиждень після Нового року даруйте по одному апельсину близьким для вас людям. Восьмий апельсин залиште собі і з'їжте його.

Дивіться: Що вдягти на Новий рік 2019?

Нагадаємо, стало відомо, скільки коштують новорічні корпоративи зірок. Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали правильне та економне меню на Новий Рік. Також "Знай.ua" писав, експерти порахували, обійдеться святкування Нового Року у Києві, Львові та Одесі.