24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі на пляжі. Для фотосесії Альона Омович одягла чорний купальник, який ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Альон позує сидячи на пірсі біля готельних будиночків на Мальдівах. Вона сидить у відвертій позі, вигнувши спину і опустивши ноги у воду. Волосся дівчини зібране в пучок на потилиці, а на обличчі майже не видно макіяжу, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії киянка написала: "Моє нове улюблене фото". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на Мальдівах, і судячи з пейзажу, в це охоче віриться. Фолловери не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Начебто в купальнику, а ніби і ні", "Відмінне фото. Дуже гарно", "Дуже красива і витончена", "Дурна", "Яка ж Ви шикарна", "Ідеальне тіло! Я захоплююся вашою роботою над собою! Це велике мистецтво", "Як-як... Як силікон!", "Сумно, коли юні дівчата пишуть під вашими фотками "мотиваційна фотка" і бачать вас як ідеал. Багато не знають скільки тут фотошопу і роботи хірурга, вразливі молоді дівчата сидять голодують і сподіваються отримати подібний результат", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.