День зимового сонцестояння відбудеться 22 грудня. З цього дня світловий день почне збільшуватися, і з цього дня починається магічний період Колеса року.

В даний період з 22 грудня і до Нового року кожне слово набуває незвичайну силу і з нею треба поводитися дуже обережно. Вважається, що кожен із 12 днів відповідає одному з місяців майбутнього року.

У цей особливий період час ущільнюється, концентрується і дозволяє запрограмувати наступний рік.

Обов'язково до виконання:

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Магічні дні сприятливі для побудови самих амбітних планів на майбутній рік. Їх потрібно обов'язково озвучувати. Розповідати про них близьким і друзям.

Знайте, чим більше людей про них почує – тим переконливіше і сильніше буде цей посил світу, всесвіту.

За своїми словами і думками в цей період треба дуже пильнувати. Ні в якому разі навіть подумки не можна вимовляти: "А що, якщо не вийде, якщо я не впораюся..". Замість самобичування займіться складанням плану на майбутній рік і тоді він обов'язково буде наповнений успіхами і щастям.

22 грудня не забудьте очистити свою голову від брудних і важких думок. Це прекрасний день для медитації або молитви.

В цей день відкриватися потужні енергетичні портали, а значить можна зв'язатися з іншим світом та дізнатися свою долю. На День зимового сонцестояння зазвичай ворожать.

Нагадаємо, День зимового сонцестояння: основні традиції і заборони, про що просити космос. У цей день можна поправити своє фінансове благополуччя.

Як повідомляв Знай. ua, Католицьке Різдво 2018: поздоровлення в прозі для самих близьких. Католицьке Різдво - це дуже важливе свято, тому потрібно привітати всіх своїх близьких.

Знай. ua писав, про початок Йольтайда 20 грудня: що обов'язково потрібно зробити. Це язичницьке свято просочився в християнство і навіть святкування Нового року. Святкується в ніч перед Зимовим Сонцестоянням, Ніч Матері.