Псування і пристріт можуть підстерігати будь-якої людини. Наявність негативного вплив можна визначити в домашніх умовах. Врахуйте, що чим раніше провести діагностику, тим простіше буде позбутися від порчі або пристріту.

Прості та дієві способи визначити пристріт або порчу

1. Склянку чистої води потрібно поставити біля ліжка перед сном. Вранці відразу після пробудження повністю спаліть три сірники і киньте у воду. Якщо сірники плавають на поверхні, то все в порядку і негативного впливу немає. На наявність псування вказують потонули сірники.

2. Заздалегідь потрібно придбати в церковній крамниці освячену свічку. Вдома, коли будете одні, потрібно запалити її і провести свічок навколо себе. Біля того, на кого є негативний вплив, свічка буде тріщати, чадити або гаснути.

Позбутися від них можна за допомогою молитви від псування або пристріту, яку потрібно прочитати тричі перед будь іконою.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

3. Вмийтеся проточною водою, але не витирайте обличчя і дайте шкірі висохнути самостійно. Потім проведіть по щоці золотим кільцем і псування виявить себе, якщо на щоці залишиться темний слід.

4. Розбийте свіже куряче яйце в прозору ємність води. Головне – не розбити жовток. Зачекайте кілька хвилин. Легке негативний вплив проявить себе опустившимся на дно жовтком. У разі сильного псування – білок буде виглядати як павутина з вкрапленнями бульбашок повітря.

Нагадаємо, оберіг "9 вузлів": як привернути успіх і гроші без зайвих зусиль. Для оберега знадобитися зелена свічка, жменю монет і нитку.

Як повідомляв Знай. ua, червона нитка на зап'ясті: магічні властивості могутнього оберега, який носять навіть голлівудські зірки. Цей оберіг врятує від негативної енергії.

Знай. ua писав, як залучити удачу в будинок за допомогою свічки: дієві ритуали. Маленькі ритуали для великого благополуччя.