Телеведуча Леся Нікітюк зустрілася з Катериною Осадчою в Туреччині, де вони разом відвідали легендарний Гранд-базар, який розташований в Стамбулі. Під час прогулянки Осадча поцікавилася, чи має Никитюк досвід в торгівлі, на що остання відповіла позитивно і поділилася історією зі свого дитинства.

Зі слів Лесі вона крала у батьків вдома яблука, всі продукти, потім виходила на вулицю, сідала біля бабусь, які теж торгували яблуками по шість, дванадцять, вісімнадцять штук. Але торгівля закінчилася, коли до юної торговці підійшли чиїсь ноги і зверху пролунав голос: "Почім яблука, дівчинка?". Никитюк сміється: "Піднімаю голову, а там мама стоїть. Ну я і відповіла їй, що для неї безкоштовно".

Далі телеведуча поділилася спогадами, як вона разом зі своїми двоюрідними і троюрідними братами і сестрами ходили в сади, трясли груші та яблуні, після чого торгували ними, здавали на сік. Також Леся згадала, як змінювала картоплю на кавуни. "Влітку всі по городах. Машини їздять з херсонськими кавунами, і ти змінюєш картоплю на ці величезні херсонські кавуни", - додала Никитюк.

Леся Нікітюк часто стає об'єктом пильної уваги ЗМІ, а також активно коментується в Instagram. Не так давно вона виклала в мережу своє фото в номері готелю, який підписала і українською, і російською мовами, чим викликала шквал емоцій у коментарях. Багато хто відзначає, що краще було б писати просто російською, бо українською телеведучою не дався і незрозуміло, що вона хотіла сказати. Деякі говорили, що використовувати суржик не смішно, порівнюючи його з сільським гламуром. Тим не менш, знайшлися і прості шанувальники, які відзначили красу Лесі і написали компліменти під фотографією.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська телеведуча затьмарила Дубай яскравим сміливим нарядом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Леся Нікітюк розтопила серця фанатів неймовірним фото на своїй сторінці в Instagram.

ТакожЗнай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала підписчикам в соціальних мережах свої ноги, чим заслужила масу приємних коментарів.