Мабуть, у цієї мами повністю вичерпалася фантазія, інакше як пояснити такий дивний вибір імені для дитини? Але жінка абсолютно відмовляється визнавати свою помилку і звинувачує оточуючих в злобі і відсутності толерантності. Про це повідомляє Clutch.

Так американка Трейсі Редфорд (штат Техас, США) вирішила назвати свою дочку за першими літерами англійського алфавіту. Дівчинку звуть Абсиді, і у свідоцтві про народження у неї всього лише 5 букв — ABCDE.

Як розповіла Трейсі, в сім'ї ім'я вимовляють як "Абсиді".

Трейсі обурена поведінкою співробітниці Southwest Airlines, яка, за її словами, насміхалася над ім'ям її 5-річної доньки, a також опублікувала фото її посадкового талона в соцмережах.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Абсиді спокійно собі жила до тих пір, поки в однієї авіакомпанії працівники аеропорту не почали насміхатися над ім'ям дівчинки. І цей випадок переріс у цілу історію, яка поставила на вуха весь інтернет.

Працівницю авіакомпанії потішило ім'я дівчинки, коли вона побачила її посадковий талон. І коли мама з Абсиді першими виходили з літака (через епілепсію дівчинки у них було право пріоритетної посадки), співробітниця почала сміятися і шепотіти щось колегам, показуючи пальцем на дитину.

Спочатку Трейсі подала жадобу на працівників аеропорту за таку обурливу поведінку.

Днями Southwest Airlines принесла Редфордам свої вибачення, заявивши, що дії їх співробітниці "йдуть врозріз c турботою, ввічливістю і повагою, яких вони вимагають від своїх працівників"

Але Інтернеті, куди потрапило фото посадкового талона дівчинки, є люди куди більш гострі на язик.

Ось що написали користувачі Мережі:

"А прізвище у неї яке? Одиндватричотирипя'ть?", "Упевнений, що їй говорили не називати так дитину, але їй було плювати!", "Це вони не над нею сміються, а треба б над вами! Адже насміхаються над нею саме через вас!", "Нехай краще змінить дитині ім'я, інакше над нею все життя будуть знущатися!", "Я співчуваю цій дитині і впевнений: вона змінить ім'я відразу ж, як у неї з'явиться можливість".

Хоч Abcde — дуже незвичайне ім'я, але воно не одиничне. Згідно сайту Vocativ, за минулі З0 років З28 дівчаток в США отримали це ім'я (дані на 2014 рік). За інформацією сайту, найчастіше так називають дітей на Гаваях і в Нью-Мексико.

Нагадаємо, жінка заявила, що її чоловік недостатньо гарний, і вона хоче дітей від іншого. Але сім'ю руйнувати не збирається. У мережі всі в шоці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смілива мати опублікувала фото мертвого сина, щоб довести головне.

Також "Знай.uа" писав, смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.