Дослідники прийшли до висновку, що ідеальна тривалість статевого акту вимірюється зовсім не годинами, а хвилинами.

Таке повідомлення опублікували західні спеціалізовані ЗМІ. Згідно з оприлюдненими даними, середня тривалість безпосередньо статевого акту (без прелюдії), може становити від 30 секунд до 44 хвилин. Причому більшість опитаних вченими жінок вважають, що секс, який триває довше, ніж 10 хвилин, вже є занадто довгим.

Відповідно, ідеальний статевий акт триває від 3 до 13 хвилин. Крім того, більшість жінок-респонденток вважають, що не люблять секс без більш-менш тривалих попередніх ласк, а деякі навіть заявили про те, що з легкістю прощають своїм чоловікам передчасне сім'явипорскування.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Показати ще

Раніше ми писали, що впевненість жінки у власній привабливості є найкращим афродизіаком для чоловіків. Сором і стислість, навпаки, показують, що у жінки є якісь внутрішні блоки, обмеження і це дуже заважає хорошому сексу. І вони можуть бути абсолютно у кожної.

Комплекси, перш за все, знаходяться у голові. Варто запам'ятати, що якщо жінка вже опинилася в ліжку з чоловіком, то це означає, що його все влаштовує в її зовнішності і фігурі.

Також раніше ми писали, що не всім чоловікам дістає впевненості, щоб відверто розповісти, чого саме їм хочеться в сексі. Проте, є речі, які хотілося б спробувати абсолютно всім представникам сильної статі.

Чоловікам подобається, коли жінка вільно поводиться в ліжку. Це означає, що жінка любить своє тіло, не соромиться своїх бажань і фантазій.

Хлопцям дуже подобаються різні секс-іграшки, тільки якщо вони не імітують сам статевий орган. Він обов'язково сприйме з ентузіазмом різні наручники, маски, батоги та білизну.

Нагадаємо, у Twitter запустили новий флешмоб, який пояснює речі, які не варто сприймати як натяк.

Як повідомляв Знай. ua, люди з великим... зростом будуть щасливішими в ліжку, і ось чому.

Знай. ua писав, про 6 пікантних фантазій, які повинна спробувати кожна пара.