24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує в сірому спортивному вбранні, яке складається зі штанів, кофти і короткого топіка. При цьому Альона оголила живіт з пірсингом, якого шанувальники давненько не бачили і часто запитували про нього. Дівчина не одягла бюстгальтер під облягаючий топ, полоскотавши фанатам нерви прозорим пірсингом на сосках. Хоча, таке Альона робить вже не вперше.

Модель фотографує себе в дзеркалі на айфон. На голову вона накинула капюшон від спортивної кофти, її волосся розпущене, а на лиці, як завжди, щільний шар макіяжу. У підписі до фотографії Омович запитала підписників: "Видно, що я вчора з'їла 6 міні синнабонів?" Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Соски зі штангами те що треба!", "Потвора накачана", "Все в цицьки пішло", "Та, видно. Я прям відразу побачила, що щось тут не так", "Звичайно, так помітно, терміново, терміново на дієту!", "Видно, що з'їла багато, враховуючи, скільки ти використовувала фотошопу", "Сосочки проколоті, соковиті не бійсь", "Жриця", "Ви надихаєте! Красуня", "Мда, шкода тільки ні на одному з відео видно цих двох смужок на животі. Фотошоп – страшна сила", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.