Дмитро Княвчук, шеф-кухар і власник компанії Dk Catering, розповів про те, що буде на новорічному столі у знаменитостей у цьому році. Передає Clutch.

Як повідомляє шеф-кухар, зірки теж люди, тому на їхніх столах зустрічаються не тільки дорогі витребеньки і делікатеси. На столі у зірки може стояти олів'є, оселедець під шубою і абсолютно прості страви.

Однак, знаменитості теж люблять побалувати себе смачненьким. Чим же відрізняється їхній святковий стіл від столів звичайних українців?

Зірки у першу чергу завжди повинні стежити за своїм харчуванням і тримати себе у сталевих лебедах, тому серед їхніх страв повинні зустрічатися фрукти і легкі салати. Страви з морепродуктів містять багато білку, мало жиру — як раз те, що потрібно для людей, які витрачають багато енергії і бажають залишатися стрункими, енергійними.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Княвчук заявляє, що коли працював шеф-кухарем і обслуговував знаменитих гостей, завжди чекав незвичайних побажань, але все закінчувалося тим, що його просили приготувати морепродукти і легкі салати. Весь секрет таких страв в тому, що варто забути про майонезі, а в якості заправки використовувати часник і соєвий соус.

Раніше повідомлялося, що астрологи розповіли, як підібрати найкращий новорічний образ, який точно сподобається господині 2019 року.

"Наступаючий 2019 рік - рік Жовтої Земляної Свині, отже, в моді будуть земляні відтінки: охра, всі відтінки коричневого і попелястого. Що стосується форми, то на перший план виходять об'ємні елементи в одязі - рукава, волани. Також в моді асиметрія", - розповіла дніпровський дизайнер Ольга Садовська.

При цьому дизайнер додала, що об'єм повинен бути і в аксесуарах, тому великі сережки у новорічну ніч – ідеальний варіант.

Нагадаємо, експерти назвали головні антитренди 2019.

Раніше Знай.ua повідомляв, гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2019: чого чекати від року Жовтої свині.

Також Знай.ua писав, названо найбільш ефективну дієту перед Новим роком 2019.