Чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов різко розкритикував прихильників за жахливі коментарі на сторінках зірок.

Про це він написав на власній сторінці у соцмережі.

Варто відзначити, що відразу ж після моменту народження первістка зіркові особи не відзначались жодними активними діями. Нетерплячі фанати буквально засипали сторінку артистки питаннями і вимогами показати сина.

Проте чоловік Регіни не стримався та звернувся до прихильників подружжя з гнівним постом.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

На своїй сторінці в Instagram артист попросив користувачів мережі припинити цькування його дружини і вимоги публікувати те, що потрібно їм.

"Ох .... читаю ваші коментарі і не можу зрозуміти, звідки у вас стільки злості і ненависті? Звідки? Ось правда не розумію, що ж я особисто вам зробив, що ви чекаєте найменшого приводу, щоб продемонструвати свій інтелект і написати щось то грубе? Якби я знав, я б з радістю спробував би це виправити. Але, бачить Бог, не розумію. Чому я повинен викладати виключно те, що ви хочете? Чому, роблячи конкурс, знаєш заздалегідь, що обов'язково скажуть: "ну , ясно, вже відразу було зрозуміло "," жери фастфуд і будь свинею "," дебільний ролик "... невже ви правда думаєте, що цим ви мене якось зачіпаєте або ображаєте? крім демонстрації відсутності інтелекту і виховання, це ні до чого не призводить. Але я все одно не розумію. Звичайно, це стосується не всіх! Але я дивлюся свою стрічку, читаю то, що пишу. і не бачу там нічого образливого в вашу сторону. Чому ви вважаєте, що маєте право намагатися образити мене чи тих, хто мені дорогий?...", - емоційно написав Топалов.

Крім того Топалом закликав фанатів бути терплячими, адже вже найближчим часом вони зможуть отримати відповіді на всі цікаві питання.

Він також пообіцяв показати дитину тоді, коли він з дружиною будуть до цього готові і попросив підтримати Тодоренко, а не труїти її в мережі.

"Скоро. Скоро. Скоро ви ВСЕ, ВСЕ дізнаєтеся. Не переживайте. Дайте нам спокійно звикнути до графіка, до нового життя. Дайте побути втрьох. У тиші. У радості. У щастя... ", - підсумував співак.

Варто відзначити, що більшість прихильників все ж підтримали Топалова, зазначивши що він не має звертати увагу на погані коментрі, людей, які йому просто заздрять.

Нагадаємо, Тодоренко пішла худнути до літа.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко показала фото після пологів.

Також "Знай.ua" писав, що телеведуча і співачка Регіна Тодоренко показала, як виглядає після народження сина.

Регіна Тодоренко народила сина: зріст, вага і інші подробиці про новонародженого