Американський письменник і сценарист Джордж Мартін пообіцяв фанатам завершити свою серію книг "Пісня Льоду і Полум'я", яка лягла в основу серіалу "Гра престолів", незабаром. Про це він написав у своєму блозі.

Гра Престолів

Мартін також нагадав шанувальникам про швидкий вихід останнього сезону серіалу і розповів, що для його пріквела під неофіційною назвою "Довга ніч" в даний час йде підбір акторів.

"Я повернувся в свою фортецю самотності і повернувся в Вестерос. Ви побачите її не завтра і не наступного тижня, але ви отримаєте фінал "Пісні Льоду і Полум'я", - написав Мартін.

Гра Престолів

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше повідомлялося, що зірка "Ігри престолов" Мейсі Вільямс вирішила поекспериментувати з власною зовнішністю, проте не всі шанувальники оцінили її вибір. Про це повідомляють ЗМІ.

Наголошується, що дівчина постала перед шанувальниками у новому образі, який сподобався далеко не кожному.

Зокрема, вона відвідала фестиваль журналу ELLE, який проходив в Лондоні. Там вони разом з іншою зіркою Ліною Хіді відзначилися досить неоднозначними заявами.

Також повідомлялося, що канал HBO вирішив зробити справжній подарунок фанатам серіалу "Гри престолів". Творці епічної кіносаги зняли спеціальний епізод за участю загиблих персонажів.

Джордж Мартін

Зйомки серії, в якій мертві "воскреснуть", пройшли на початку цього року в Белфасті, повідомляє Entertainment Weekly.

Зараз важко сказати, чи всіх померлих повернуть до життя, або тільки улюблених, проте вже точно відомо, що у зйомках взяв участь Шон Бін, а це значить, що ми точно побачимо "воскреслого" Неда Старка.

Однак присутні звернули увагу не на слова зірок, а на зовнішній вигляд Вільямс. Так, для виходу в світ вона вибрала чорний джемпер, на якому був зображений червоний динозавр, чорні штани і "леопардові" туфлі.

Нагадаємо, зірка фільмів Лінча прикрасить новий сезон "Гри престолів".

Як повідомляв "Знай.uа", зірка Гри Престолів шокувала відвертим зізнанням.

Також Знай.uа" писав, що Джордж Мартін пояснив смерть головних героїв "Гри престолів".