Чи замислювалися ви коли-небудь про те, що випадковості не випадкові. Про те, що людина більшою мірою сама впливає на події, що відбуваються в її житті, і створює свою реальність.

Варто було цьому чоловікові лише раз запізнитися з дітьми на шкільний автобус, як його життя круто повернулася.

Американець на ім'я Кевін Фенвік з міста Балтімор, штат Меріленд, завдяки неспішності дітей зірвав джекпот і забезпечив себе на все життя. Про це повідомляє інформаційний портал UPI.

У 58-річного Фенвіка була незвичайна традиція протягом багатьох років, щоранку по дорозі на роботу він купує миттєвий лотерейний квиток в одному і тому ж магазині.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Але одного разу був змушений змінити звичку, так як його діти запізнилися на шкільний автобус. Чоловік знайшов інший кіоск і придбав у ньому квиток за п'ять доларів.

Він стер захисний шар і побачив, що виграв 50 тисяч доларів.

Звичайно ж, кожен день чоловік заходив у магазин з надією на виграш, але він не міг повірити своїм очам. Невже він дійсно зірвав джекпот? Як це могло статися?

"Я не міг повірити своїм очам! Я встав і пройшовся, а потім знову сів і поклав перед собою квиток. Але напис "50 тисяч доларів" нікуди не зник", – розповів він.

Він негайно подзвонив дружині, але та спочатку прийняла новину про джекпот за розіграш, так як до цього Фенвік декілька разів жартував подібним чином.

Американець додав, що великий виграш став якраз доречним:

"У нас було кілька важливих справ, які ми почали, але не закінчили через фінансові проблеми. Тепер ми зможемо це зробити і перейти до нових завдань".

Нагадаємо, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичним способом, але досить ефективно, заробляє гроші 33-річна мешканка Великобританії Роксі Сайкс. Її ніжки встигли заробити вже купу грошей. За рік вона заробила на цьому майже 100 тисяч футів, а це приблизно 3,6 мільйонів гривень.

Також "Знай.uа" писав, 8-річний хлопчик став мільйонером. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість. Таким чином, юний канадець став власником 6 відомих будівель, розташованих в Онтаріо і Британській Колумбії.