Стало відомо, що "глава Сакраментської штатської державної адміністрації" Едмунд Браун не проти очолити Вінницю. Про це стало відомо зі слів самого губернатора Каліфорнії.

Про це губернатор повідомив під час розмови з відомою групою пранкерів Вованом і Лексусом, які зателефонували Брауну від імені прем'єр-міністра Володимира Гройсмана (від його імені говорив Вован), пише портал "Політека".

Едмунд Браун

Виберемо найцікавіші місця. Наприклад, губернатору Каліфорнії запропонували закласти іменну зірку з ім'ям Порошенка на Алеї слави в Голлівуді. Пранкери пожартували, що український головнокомандувач теж кінозірка і гідний цього — він нібито знімався в картинах "Мальдівські канікули" і "Петро Панамський".

Під цими картинами пранкери, мабуть, мали на увазі відео журналістських розслідувань про панамські офшори президента, а також про його новорічну поїздку на Мальдіви.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Та сама частина розмови, яку присвячено пропозиції для губернатора очолити Вінницю:

Гройсман: Я хотів вам сказати, що президент Порошенко доручив мені запропонувати вам посаду губернатора Вінницької області. Це область, звідки сам президент родом.

Губернатор: Вау. Ми можемо це обговорити. Велике спасибі. Мені хотілося б детальніше дізнатися про вашу пропозицію.

Гройсман: Я думаю, що керувати Каліфорнією може навіть Шварценеггер. А ось спробуйте управляти Вінницею! Сподіваюся, що у нашої пропозиції все-таки є шанс.

Губернатор: Набагато складніше. Це ще одна тема, яку ми виносимо на обговорення коли Порошенко приїде.

Варто нагадати, що дефіцит Пенсійного фонду в Україні зберігатиметься ще 7 років. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. За словами глави уряду, на даний момент недолік всієї системи пенсій становить близько 140 мільярдів гривень. Гройсман додав, що зараз Кабінет міністрів займається зменшенням показників. Втім, найближчим часом поліпшити ситуацію навряд чи вдасться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в уряді вирішили боротися з гендерною нерівністю в Україні. В першу чергу міністри візьмуться за зарплати чоловіків і жінок, які в нашій країні для одних і тих же посад сильно відрізняються.

Нагадаємо, доля українців вирішиться зовсім скоро: названа дата кредитної кабали.

Як повідомляв Знай.uа в Україні запустили перший Інтерсіті до Будапешта.

Знай.uа писав, копи пересядуть на Tesla, поки українці задовольняються Гройсман-експресом.

Обережно, присутня нецензурна лексика, 18+!!!