Американські і британські сексологи працюють над тим, щоб кожна девушка могла відчути себе бажаною і привабливою.

Про досягнення вчених повідомляє Neboley.com.ua.

Так, в ході дослідження, проведеного в Інституті сексології зі штату Мічиган, виявився цікавий факт: чоловікам більше подобаються жінки з розширеними зіницями. Випробовуваним показали серію фото дівчат з різною зовнішністю, але найбільш привабливою вони вважали ту, зіниці якої були дещо ширше, ніж в інших красунь на фото. Хоча в іншому нічим особливим вона не відрізнялася.

Виявилося, що це ознака легкого сексуального збудження жінки – коли ми дивимося на щось привабливе або збудливе, наші зіниці розширюються автоматично.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Проте зазвичай зіниці розширюються або при недостатньому освітленні, або при прийманні наркотичних та деяких медичних речовин. Спробуйте застосувати на практиці наступне: перебуваючи в оточенні хлопців або одного чоловіка, який подобається, починайте ритмічно стискати і розслаблювати м'язи тазового дна (згадайте вправи Кегеля) до тих пір, поки не відчуєте легке сексуальне збудження і приємні відчуття внизу живота.

Ці нехитрі «миготіння» забезпечать ніжний рум'янець, злегка розширені зіниці і невловиму сексапільність, залишитися байдужим до якої не зможе рішуче ніхто, запевняють вчені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, нещодавно показала абсолютно новий образ для проекту "X-factor", в якому ледь впізнали її шанувальники.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у другому сезоні за перемогу у серіаліті "Пацанки. Нове життя" боролися шість героїнь шоу "Від пацанки до панянки". Переможницею стала Галя Полудневич, за яку проголосувало найбільше глядачів.
"Знай.uа" писав, що 24-річна киянка Олена Омович часто привертає до себе увагу передплатників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує в ліфті, фотографуючи себе в дзеркало.