Гороскоп на 10 грудня ОВЕН

В цей день на Овнів чекає багато витрат. Постарайтеся розквитатися з боргами, погасити кредити, оплатити всі рахунки. Період порадує цікавими пропозиціями на роботі.

Гороскоп на 10 грудня ТЕЛЕЦЬ

Зірки попереджають, що 10 грудня, у Тельців можуть статися раптові перепади настрою. Цей період треба просто перечекати. Зате роботи буде менше.

Гороскоп на 10 грудня БЛИЗНЮКИ

В цей день у Близнюків буде багато роботи, яка відмінно оплачується. Однак вам так хочеться махнути на все рукою і піти у відпустку. Так ви тільки пропустите круті можливості.

Гороскоп на 10 грудня РАК

Зірки пророкують, що 10 грудня відносини з близькими людьми залишають бажати кращого. Вірогідні конфлікти через дрібниці. Будьте тактовні і стримуйте свої емоції.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Гороскоп на 10 грудня ЛЕВ

Зірки рекомендують Левам у цей день відмовитись від прийняття рішень. Перенесіть робочі переговори. Будьте обережні з грошима. Є можливість укласти вигідний контракт.

Гороскоп на 10 грудня ДІВА

В цей день вам захочеться проявити ініціативу, довести всім навколо, який ви молодець. Але з цим прагненням краще почекати: 10 грудня честолюбні поривання карані.

Гороскоп на 10 грудня ТЕРЕЗИ

10 грудня Терезів буду оточувати не зовсім адекватні люди. Але ви, навпаки, будьте ввічливі і терплячі. Зірки попереджають, що спиртні напої зараз протипоказані.

Гороскоп на 10 грудня СКОРПІОН

В цей день зірки не радять приймати участь у бунтах, демонстраціях і політичних протестах. Це може негативно позначитися на вашому емоційному стані.

Гороскоп на 10 грудня СТРІЛЕЦЬ

10 грудня Стрільцям звідусіль будуть надходити привабливі пропозиції. Час дружити, укладати контракти, вести бізнес. Одним словом, процвітати і бути щасливим.

Гороскоп на 10 грудня КОЗЕРІГ

Зірки пророкують, що цей день ідеально підходить для того, щоб проявити свої найкращі якості, завоювати авторитет і реалізувати свої амбітні плани на майбутнє.

Гороскоп на 10 грудня ВОДОЛІЙ

Астрологи попереджають, що в цей день на шляху до успіху будуть виникати перешкоди, але це непогано: подолання перешкод зробить вас сильніше. Головне, не стояти на місці.

Гороскоп на 10 грудня РИБИ

Зараз ідеальний період для того, щоб зробити щось непритаманне вам — скромний подвиг, маленьке відкриття. Ви подолаєте лінь, інертність, страхи і комплекси.