Гороскоп на 9 грудня – ОВЕН

В цей день Овнам може не вистачати натхнення на продуктивну роботу. Однак все одно не відмовляйтеся від додаткового заробітку. Більше уваги приділяйте родичам.

Гороскоп на 9 грудня – ТЕЛЕЦЬ

9 грудня зірки рекомендують Тельцям відправитися в невелику подорож. З обережністю ставитеся до нових людей, серед них можуть виявитися недоброзичливці.

Гороскоп на 9 грудня – БЛИЗНЮКИ

В цей день активність Близнюків буде не на найвищому рівні. Захочеться більше часу приділити собі, побути в тиші і знайти в голові відповіді на хвилюючі питання.

Гороскоп на 9 грудня – РАК

9 грудня астрологи радять Ракам бути більш терплячими. Постарайтеся не вимагати від себе неможливого. Вдалий день, щоб зайнятися тим, що приносить справжню насолоду.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Гороскоп на 9 грудня – ЛЕВ

В цей день Левів накриє хвилею любові. Відчуєте гостру необхідність в коханій людині. Проведіть вечір у романтичній обстановці, можна приготувати смачну вечерю.

Гороскоп на 9 грудня – ДІВА

9 грудня Дівам слід усвідомити, що від дій і вибору буде залежати настрій багатьох людей. Ідеальний день, щоб зібрати разом близьких або родичів за одним столом.

Гороскоп на 9 грудня – ТЕРЕЗИ

В цей день зірки радять Терезам звільнитися від усього зайвого. Закривайте скоріше двері в те, що заподіює біль. У другій половині дня варто провести час з друзями.

Гороскоп на 9 грудня – СКОРПІОН

9 грудня не варто приймати серйозні рішення поодинці. Більше радьтеся з близькими людьми. Можете побачити віщий сон, але не потрібно сприймати його занадто буквально.

Гороскоп на 9 грудня – СТРІЛЕЦЬ

В цей день Стрільцям не рекомендується брати на себе велику відповідальність. Беріться тільки за ту роботу, яку готові довести до кінця. Ще варто зайнятися прибиранням у домі.

Гороскоп на 9 грудня – КОЗЕРІГ

9 грудня Козероги зможуть придбати те, на що давно збирали потрібну суму. В цей день отримаєте багато приємних емоцій і почуєте довгоочікувані слова від коханої людини.

Гороскоп на 9 грудня – ВОДОЛІЙ

Цей день ідеально підходить для того, щоб налагодити відносини з усіма, хто ображений на вас. Будьте більш поступливими, не змушуйте людей танцювати під вашу дудку.

Гороскоп на 9 грудня – РИБИ

9 грудня Риби нарешті зможуть приділити час своїм хобі. Постарайтеся не напружуватися і не робити тяжку роботу. Порадуйте близьких людей милим сюрпризом.