Астрологи розповіли, що гроші охочіше йдуть в той гаманець, колір якого гармонує зі стихією знака зодіаку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Обраний вами гаманець повинен викликати виключно позитивні емоції, тоді він ніколи не спорожніє.

Овен

Людям під цим знаком Зодіаку підійдуть гаманці золотого, зеленого та коричневого відтінків. Крім того їм необхідно зупинити свій вибір на великих гаманцях прамокутної форми.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Телець

Представникам цього знаку Зодіаку варто користуватись звичайними та малопомітними гаманцями, для того щоб зменшити сильну енергетику свого знаку.

Приглушені зелені та темно-коричневі відтінки допоможуть залучити в життя грошову достаток. Клатчі та портмоне будуть ідеальним вибором для чоловіків і жінок.

Близнюки

Життєрадісним Близнюкам підійдуть гаманці фіолетового, сірого, зеленого і жовтого кольору.

Рак

Раки розважливі та мудрі, проте вони надмірно емоційні і сприйнятливі. Їм слід вибрати гаманець заспокійливого відтінку. Слід надавати перевагу білий, сріблястий, платиновий або синій колір, а також складається прямокутна форма.

Лев

Людям з цим знеаком Зодіаку найбільше підійде гаманець червоного, чорного, жовтого кольору допоможе в цьому. Прямокутні і місткі гаманці таких відтінків ніколи не спорожніють.

Діва

Для цього знаку Зодіаку необхідні гаманці блакитного, фіолетового і зеленого відтінків. Прості і лаконічні форми з яскравими акцентами у вигляді орнаменту.

Терези

Гармонійним Терезам іноді потрібен стимул, щоб рухатися вперед. Їм підійдуть гаманці білого, зеленого, бежевого і синього кольору. Яскраві гаманці прямокутної, круглої або квадратної форми.

Скорпіон

Врівноважити сильну енергію їм допоможе гаманець бордового, сірого або жовтого відтінку. Гаманець повинен бути містким, але компактним, тому краща складається форма.

Стрілець

Їм підійдуть гаманці блакитного, фіолетового, чорного кольору. Крім того, в гаманець можна покласти талісман удачі, який допоможе уникнути неприємностей і знайти способи добре заробляти.

Козеріг

Працьовитим Козерогам підійдуть оригінальні чорні, зелені, сині гаманці. Всередину гаманця можна покласти камінь, відповідний знаку зодіаку, щоб він привертав гроші і відштовхував невдачі.

Водолій

Найбільш вдалий класичний дизайн. Щоб зарядити гаманець фінансової енергією, можна використовувати шепотки на гроші.

Риби

Мудрим Рибам підійдуть спокійні кольори: срібний, блакитний, сірий, білий. Прямокутна або квадратна форма буде кращою, а щоб гаманець приваблював грошове достаток, в нього варто покласти фігурку рибки.

Нагадаємо, астрологи вивели ваших демонів на чисту воду.

Як повідомляв "Знай.ua", гороскоп "багатих" знаків Зодіаку.

Також "Знай.ua" писав, кому карти Таро обіцяють успіх, а кому потрібно остерігатися.

Твоя ідеальна пара за знаком Зодіаку