В американському місті Майамі, штат Флорида, професійна модель, щоб почути заповітне "так" придбав шість обручок, для своєї коханої. Про це повідомляє Fox News.

Так 32-річний Денніс Браун II грунтовно підготувався до пропозиції. Те, що зробив цей хлопець, без сумніву, мрія багатьох дівчат. І поки інші мріють отримати хоч одне кільце з пропозицією, кохана Денніса Атара отримала цілих шість.

Щоб зробити пропозицію незабутньою, він найняв організатора свят, який стежив, щоб усе йшло за планом, за зовнішність Денніса відповідав стиліст, приміщення оформляли флорист і драпировщик, а зйомкою займався професійний фотограф.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

У вирішальний момент Денніс став на коліно перед дівчиною і простягнув коробку, в якій лежали шість обручок c діамантами різних розмірів і форм.

"Мені з нею пощастило, тому вона заслуговувала шість кілець на вибір", — пояснив він потім в Instagram.

Природно, дівчина була шокована, але відповіла згодою.

А потім вона швидко зробила свій вибір, надівши на палець кільце з прикрасою у формі краплі.

І сам Денніс теж щасливий так сильно, ніби забиває переможний триочковий з фінальною сиреною (так, цьому хлопцеві подобаються баскетбольні метафори).

Я не виграв шість кілець (маю на увазі персні чемпіонів НБА), як Майкл Джордан, але я виграв життя з тією, яка заслуговує шести кілець, щоб зробити з них вибір.

Нагадаємо, мешканка штату Теннесі, США, по імені Альмеда Эррел прожила зі своїм коханим чоловіком 43 щасливих роки до його смерті. Коли жінці був 71 рік, помер її старший син. На похоронній церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аманда Йетс Гарсіа (Amanda Yates Garcia), нарекла себе "Оракулом з Лос-Анджелеса" і трьохсотрічної відьмою. Зазвичай жінка бере по 100 доларів за годину ворожіння або сеанс цілительства, однак у цей раз поділилася з користувачами мережі секретами любовної магії абсолютно безкоштовно.

Також "Знай.uа" писав, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.