Кохати, бажати, бути бажаними - це і означає по-справжньому жити. Сексуальний гороскоп для кожного знаку розкаже, які бажання нам принесуть зірки грудня.

Овен

Незважаючи на повну завантаженість в професійній сфері, сексуальне життя Овна в грудні буде не менш яскравим і насичененим. Тебе чекають серйозні зміни на особистому фронті. Якщо ти знаходишся в пошуку справжнього мачо, то саме цей подарунок підготував для тебе Санта. Відганяй від себе геть депресію і тривожність. Інтимне життя даруватиме незабутній феєрверк емоцій, і ця обставина зміцнить стосунки вашої пари. В кінці місяця можливі напружені ситуації навіть з найулюбленішими людьми - будь обережною у висловлюваннях і критиці, щоб не спровокувати пожежу скандалів.

Тілець

У грудні романтичні Тільці будуть із задоволенням займатися домом, спілкуватися з близькими та насолоджуватися життям. Твій партнер теж підхопить цю спокійну хвилю і оточить любов'ю і увагою. Тільки з робочими моментами у Тільців можуть виникнути проблеми. Начальство пред'явить тобі досить жорсткий ультиматум, на який буде потрібно багато сил і часу, щоб вирішити це конфлікт, що розгорається, мирно. Одиноким дівчатам цього знаку зодіаку теж пощастить - навколишні представники сильної половини людства помітять твою привабливість, і залишиться тільки вибрати найкращого!

Близнюки

Зараз на першому місці у Близнюків лише особисте життя. У грудні стосунки з коханим чоловіком чи колишнім будуть займати всі твої думки. Так ось, готуйся берегти нерви - тебе чекають неприємні сюрпризи і проблеми. Навряд чи ти зможеш серйозно вплинути на ситуацію розбірками. А ось ставши веселого і безтурботного, ти покажеш себе з більш привабливого боку. Для одиноких Близнючок теж останній місяць зими, не найкращий час. Тобі буде складно знаходити контакт з чоловіками, велика ймовірність сварок і конфліктів. Вижди час, і на початку січня твій обранець сам запропонує тобі зблизиться.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Рак

Вільні дівчата-Раки в грудні 2018 можуть ініціювати стосунки з тим, кого вони давно знають. Не виключено, що тобі захочеться відбити хлопця своєї кращої подруги. З невластивою тобі підступністю, ти легко скористаєшся якимись сприятливими обставинами, щоб заманити цю людину у свої тенета і прив'язати його до себе. Для всіх дівчат цього знаку зодіака, хто вже перебуває у відносинах, грудень принесе дуже спокійний, навіть нудний період. І тільки в кінці грудня, у стосунках з партнером можете немов повернутися в цукерково-букетний період і колишню пристрасть.

Лев

Перша половина місяця стане багатою для тебе на зустрічі з минулим. Причому в найбільш не підходящий для цього момент! Леви можуть зустрітися зі своєю старою пасією, і почуття спалахнуть знову. Попереджаємо, повернення старих любовних стосунків не принесуть тобі спокою, як це бачиться в даний час, тому що між вами раз у раз виникатимуть старі образи, невдоволення і ревнощі. Бажання Левиць фліртувати і заводити багато любовних романів може обернутися самотністю в подальшому. Тому, в даний час, зірки настійно рекомендують визначитися з вибором симпатій, присвятити всю свою увагу гідному кандидатові в супутники життя, які не розпорошуючись на множинні флірти.

Діва

У грудні на Діву чекає цікавий і хвилюючий час для кохання, хоча і досить суперечливий. Останній місяць року стимулює інтерес до нового в сексуальних відносинах з партнером. В особистому житті з'являться абсолютно "нові тенденції", вони допоможуть тобі відновити вже існуючі стосунки або принесуть новий любовний роман. Друга половина місяця запам'ятається Дівам, як дуже метушливий час. Всю твою увагу доведеться приділяти друзям - тебе раз у раз будуть кликати на вечірки. Як обіцяють зірки, грудень 2018 залишиться в пам'яті Дів назавжди!

Терези

У грудні 2010 року усі твої романтичні і сексуальні ініціативи будуть прийняті з захопленням. Більш того, твій чоловік вже сам чекає того моменту, коли ти почнеш вносити у ваші сексуальні стосунки щось новеньке. Тим більше що придумувати немає сенсу: просто прислухайся до партнера, він давно сам натякає тобі, як саме йому хочеться урізноманітнити ваші стосунки. Для тих, хто шукає свого ідеального чоловіка, зірки приготували грандіозний подарунок. Так що шукай його 31 грудня, прямо під ялинкою. Буде дуже гаряче!


Скорпіон

А Скорпіонам дуже рекомендується застосувати в особистому житті "прийняття і розуміння". У грудні старайся підтримувати свого партнера у всьому, нехай навіть його бажання і здаються тобі трохи екзотичними, а, можливо, десь і дивними. Нічого страшного в них немає, просто твоє виховання не дає поглянути на ситуацію під іншим кутом. Спробуй змінити своє ставлення до сексуальних ігор і тому багатому вибору розваг, що пропонує партнер. Це буде свого роду емоційна перевірка - на скільки ти готова довіритися близькій людині.

Стрілець

Для активних Стрільців, кінець зими почнеться з внутрішнього конфлікту. Сім'я чи особисті інтереси? Конфлікт між твоїм бажанням самореалізації і потребою сім'ї у твоїй увазі. Ця ситуація триває вже кілька місяців і ось у грудні вона досягне свого апогею. Зірки радять Стрільцям не перевантажувати себе відповідальністю за кар'єрний ріст і фінансове благополуччя, а більше цінувати душевну близькість з рідними. У другій половині місяця ти знову знайдеш з близькими взаєморозуміння. А кохана людина допоможе у вирішенні фінансових проблем. Особливої ​​активності в інтимному житті очікувати не варто, твоя розумна голівка буде повністю завантажена сімейними справами.

Козеріг

У першій половині місяця твій чоловік поставить жорсткі умови. Козерогам можуть дорікати в замкнутості і черствості. Доведеться або змінюватись самій, або міняти партнера. А проблеми на роботі теж не посприяють настрою на романтичний лад. Швидше за все, тебе чекає болісний розрив з постійним партнером. Зірки рекомендують дочекатися другої половини місяця, коли допомога близького друга виведе тебе з цього стану, і ймовірно, це стане початком нового роману. Для Козерогів в парі допомога партнера в непростій ситуації скріпить їхні стосунки і відродить почуття.



Водолій

Закохатися з першого погляду, і відразу опинитися в спальні? Чому б і ні, адже це найбільш безпринципна і вільна духом дівчина! Саме такий сценарій в особистому житті уготований Водоліям. Для тих представниць цього знаку зодіаку, хто вже перебуває у стосунках, грудень запам'ятається конфліктом на грунті відносин з друзями. Так, друзі це хворий мозоль Водолія ... Дана ситуація погіршить твої стосунки з коханою людиною в перші кілька тижнів місяця. Категоричність партнера може неприємно здивувати тебе. В останній тиждень грудня зірки обіцяють примирення. Приводом може стати подарунок, який відповідає твоїм інтересам, а також якісь спільні езотеричні практики.

Риби

На жаль, негаразди на роботі, що стосуються пошуку свого покликання, будуть відволікати Риб від особистого життя протягом більшої частини місяця. Олії у вогонь може підлити і кохана людина своїм невдоволенням твоєю надмірною зайнятістю. Та й сама ти будеш роздумувати більше про недостатній кар'єрний ріст, ніж про те як зігрітися в обіймах коханого чоловіка. Проте вже в другій половині грудня все налагодиться. Партнер підтримає тебе як близького друга і допоможе відволіктися. Вдалим способом повернути романтику буде інтимна зустріч Нового Року.