В очікуванні новорічних свят хочеться дивитися виключно теплі і кумедні фільми. Особливо, коли в країні складна ситуація. Ми підготували для Вас повний список найочікуваніших прем'єр грудня 2018 та січня 2019 року.

11 дітей з Моршина

Український комедійний фільм 2018 року режисера Аркадія Непиталюка. Прем'єра фільму запланована на 3 січня 2019 року. Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал — осмій. В бажанні заробити легкі гроші, Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об'єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з'явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

В ролях: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Анатолій Анатоліч, Ольга Фреймут, Сергій і Сніжана Бабкіни та інші.

Дивіться: 11 дітей з Моршина, офіційний трейлер

Зустріч однокласників

Вперше ви побачите лідера гурту "Друга ріка" Валерія Харчишина у незвичному образі. Суть фільму проста: троє давніх друзів колись навчалися у одному класі. З моменту закінчення школи пройшло вже 25 років. Планується зустріч випускників, тож перш ніж їхати туди вони збираються разом, аби згадати молодість. Валерій (Валерій Харчишин) став рок-зіркою, Андрій (Андрій Бурим) має свій бізнес, а Олексій (Олексій Нагрудний)

Дивіться: Зустріч однокласників, офіційний трейлер

Секс і нічого особистого

У комедії знялися Роман Луцький, Наталя Мазур, Сергій Притула, Анжеліка Ніколаєва, побачити на великих екранах її можна буде з 20 грудня.

Головний герой Сергій стикається з несподіваним поворотом подій: він робить пропозицію коханій, але вона зізнається, що у ліжку він повний нуль. Тож хлопець їде на свята до друга Василя, який мешкає у Празі. Той намагається допомогти з сексуальними справами, але все йде коту під хвіст.

Одного вечора Сергій знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка готова перетворити хлопця у справжнього героя у ліжку. Щоправда, на цьому шляху перепоною стає колишня дівчина, якій не до вподоби таке навчання.

Дивіться: Секс і нічого особистого

Я, ти, він, вона

Сімейне життя не завжди є ідеальним, а подружжя Максима з Яною та Бориса з Оленою це лише підтверджують. Доходить до того, що одна з пар вирішує розлучитись, щоб не ламати життя один одного.

Щоправда, держава дає останній шанс виправити все - випробувальний термін. Здається, саме цей час точно переверне всі уявлення про родину та кохання.

У ролях: Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Надя Дорофєєва, Агне Грудіте, вийде на екрани з 27 грудня

Дивіться: Я, ти, він, вона, офіційний трейлер

Аквамен (16+)

Режисер: Вілл Білл, Джефф Джонс, Джеймс Ван. У головних ролях: Джейсон Момоа, Ембер Герд, Патрік Вілсон, Віллем Дефо, Ніколь Кідман, Рендалл Парк, Дольф Лундгрен.

З 13 грудня стартує показ фільму, сюжет якого познайомить глядача ближче з історією Аквамена, якого можна було побачити у стрічці "Ліга справедливості" (2017). Сам персонаж неймовірно цікавий, бо не кожному випадає нагода стати сином королеви Атлантиди та наглядача-маяка, який має обрати, який світ, йому ближчий.

Дивіться: Аквамен, офіційний трейлер

Людина-Павук: Навколо всесвіту

Режисер: Боб Персічетті, Пітер Ремзі. У головних ролях: Лів Шрайбер, Махершала Алі, Шамеік Мур, Браян Тайрі Генрі

Сюжет "Людина-Павук: Навколо всесвіту" розгортається у Нью-Йорку навколо підлітка Майлза Моралеза, батько якого - афроамериканець, який працює в поліції. Виявилось, що у всесвіті може бути не один Людина-павук, адже хлопець має такі ж уміння та не меншу відповідальність. Чим більше часу минає, тим більшає кількість "павучків", прем'єра стрічки з 13 грудня.

Дивіться: Людина-Павук: Навколо всесвіту, офіційний трейлер

Пригоди S Миколая

У головних ролях: Максим Лучак, Василь Вірастюк, Марія Єфросиніна, Григорій Боковенко, вийде на екрани 13 грудня.

Родина маленького Артема нещодавно переїхала з великого міста до маленького карпатського села. Свята вже близько, тож хлопчик з нетерпінням очікує на Миколая.

Щоправда, той, хто з'являється перед його ним, зовсім не схожий на Святого. Виявилось, що до домівки пробрався злодій. Тож Артему з друзями варто вивести зловмисника на чисту воду.

Дивіться: Пригоди S Миколая, офіційний трейлер

Грінч

Режисер: Скотт Мозьє, Ярроу Чейні. У головних ролях: Бенедикт Камбербетч, Камерон Сілі, Рашида Джонс, Фаррелл Вільямс, Кенан Томпсон, прем'єра з 20 грудня.

Вже відомий руйнівник Різдва Грінч повертається! Святкова атмосфера продовжує бісити зеленого монстра, тому він вирішує вкрасти всі подарунки від Санта-Клауса. Невеселому зловмиснику допомагатимуть і домашні улюбленці, які не такі підступні, як їх власник.

Дивіться: Грінч, офіційний трейлер

Нагадаємо, унікальні очі маленької дівчинки загіпнотизували весь світ. Як повідомляв "Знай.ua", син перетворив батька на персонажа з фільму про Джеймса Бонда. Також "Знай.ua" писав, реггі внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКО.