Кохання дійсно сліпе, інакше як ці люди змогли полюбити один одного? Вони абсолютно не підходять один одному, а разом виглядають як мінімум дивно. Однак, думка суспільства анітрохи не завадила їх союзу. Про це передає Clutch.

1. "Слон і Моська": Францинальдо да Сілва Карвалью і Елісані-да Крус-Сілва

У цієї пари найбільша різниця в зрості, коли жінка вища за чоловіка — 45 см. Зріст Францинальдо всього 165 см, у той час як його дружини — 210 см. Тим не менш, популярна на весь світ пара щасливо живе в шлюбі.

2. Рокіровка статей від Арін Ендрюс та Кеті Хілл

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ця пара на перший погляд здається абсолютно звичайною. Їх особливість прихована: насправді вони обидва трансгендери. Арін і Кеті змінили стать до того, як зустріли і полюбили одне одного.

3. Франсуа Фернандес і Мадлен Франціні

Це найстаріша у світі пара, що зіграла весілля, коли нареченому було 96 років, а нареченій 94. Престарілих молодят навіть занесли до Книги рекордів Гінесса.

4. Тайлер Зігель і Рене Кляйн

Деякий час тому Тайлер і Рене були парою, якій багато хто заздрив: він - статний військовий, вона - весела красуня. Однак, з війни в Іраку Зігель повернувся повністю спотвореним: його спалене обличчя перетворилося на глиняну маску. Дівчина не покинула коханого і весілля між ними все ж відбулося.

5. Верн Тройер та Женев'єв Галлен

Крихітний актор Верн Тройер зустрічався з ефектною блондинкою, зріст якої складає 188 см. Майже метрова різниця не завадила парі прожити разом кілька щасливих років.

6. Санеле Масілела і Хелен Шабангу

Ці молодята мають найбільшу різницю у віці. Нареченому Санеле на момент весілля було всього 8 років, у той час, як його нареченій Хелен — 61. Звичайно ж, їхній шлюб не був офіційним і заключився швидше як ритуал.

7. Віктор Гюго Пералта та Габріела Пералта

У цієї пари найбільша кількість тілесних модифікацій на двох. Їх тіло повністю покривають татуювання, язики роздвоєні, у вухах тунелі, а також у них сумарно 50 сережок і 11 імплантатів.

Нагадаємо, дочь подала на батьків в суд за оголені фото в соцмережах.

Ранее Знай.иа повідомляв, рводії видали 4-річну дочку заміж за 29-річного чоловіка.

Знай.иа писав, автор "Сутінків" пояснила здатність безкровного Едварда займатися сексом.