Коли народжується дитина, над тим, як її назвати, ламає голову вся родина. Як виявилося, є низка чоловічих імен, котрі приносять суцільні невдачі, тому краще своєму сину його не давати:

Герман

У перекладі з латинської означає "рідний", "близький". Його володар найчастіше виростає безпринципним, зарозумілим егоїстом. Потім взагалі не пощастить ні у дружбі, ні в стосунках із жінками. Германи постійно невдоволені близькими.

Тарас

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У перекладі з грецького означає "баламут". Бунтівний дух проявляється з самого дитинства, змушуючи батьків в прямому сенсі взятися за голову. Роблячи щось виключно з бунтарських спонукань, Тарас шкодить сам собі і ускладнює життя оточуючих його людей. Крім того він упертий, легко ображається.

Борис

У Борисів життя непросте і наповнене перешкодами, кожна його спроба досягти успіху перетворюється на суцільні муки, а про везіння взагалі можна забути. Борис важко переживає програші, кожен свій промах він сприймає як глобальну трагедію.

Савелій

Приречений на випробування. Основні проблеми у нього виникають при спілкуванні з протилежною статтю. В очах жінок він виглядає пасивним песимістом. Невдачі в любові і кар'єрі можуть легко спровокувати у Савелія депресію, яку він вважатиме за краще "лікувати" алкоголем.

Анатолій

Основна проблема чоловіків з таким ім'ям - слабке здоров'я. У дитинстві вони постійно хворіють і до підліткового віку обзаводяться хронічними захворюваннями. Анатолії також нерішучі, що нерідко виражається в появі різного роду залежностей (особливо до алкоголю). В особистому житті ці чоловіки теж нещасні. Як правило, вони закохуються в деспотичних жінок, які в підсумку перетворюють їх на підкаблучників.

Дивіться: щасливі чоловічі імена

Нагадаємо, дика традиція Чорногорії перетворює жінку на "гермафродита".Як повідомляв "Знай.ua", дівчина подала на батьків до суду за оголені фото у соцмережах. Також "Знай.ua", автор "Сутінків" пояснила здатність безкровного Едварда займатися сексом.