Мешканка китайської провінції Хуань на ім'я Ши завжди хотіла про дитину. Вона ретельно готувалася до материнства, і новина про вагітність стала для неї справжнім щастям.

Спочатку все проходило легко і без ускладнень. Але під час одного з візитів до лікаря дівчина дізналася про те, що виникли проблеми з розвитком плаценти. Вона дуже злякалася, адже це сильно загрожувало життю і здоров'ю малюка. Плацента постачає до плоду кисень і необхідні поживні речовини від організму матері. Без неї дитина не може нормально розвиватися й жити.

Медики сказали, що не варто впадати у відчай. Робити нічого не потрібно, в даній ситуації допоможе лише час. Головне – регулярно проходить огляд і відвідувати лікаря. До кінця 9 місяці вагітності Ши сподівалася, що все буде добре, і вона незабаром народить здорового малюка. Але переймів не було.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Медики не розуміли, в чому проблема. Вони теж сподівалися, що малюк ось-ось народиться. Дівчина заявила про те, що вона згодна на кесарів розтин. Але лікарі повідомили, що це дуже небезпечно. Плацента все ще була недорозвинена, і вона перебувала в нестандартному положенні. Оперативне втручання може стати причиною смерті і матері, і дитини.

Єдине, що залишалося дівчині – просто чекати, поки малюк захоче природним шляхом з'явитися на світло. Вражаюче, але чекати довелося неймовірно довго. У загальній складності Ши була вагітною 17 місяців – це практично два стандартних терміну. За цей час вона пройшла близько тридцяти оглядів і різних дорогих процедур. Лікарі робили все можливе, але наблизити пологи так і не вдалося.

18 серпня 2016 року сталося справжнє диво – у Ши почалися довгоочікувані перейми. Вона народила здорового малюка вагою 3.8 кілограмів.

Дівчина потрапила в Книгу рекордів Гіннеса завдяки найдовшою вагітності у світі (17 місяців). Ця цифра вказана і в китайському документі, який дає офіційний дозвіл на пологи. Ши побила попередній рекорд американки, яка виношувала малюка 12.5 місяців.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як вчитися на чужих помилках і зберегти шлюб

А також про те, як змінювалися стандарти жіночої краси

Як повідомлялося: новонароджена дитина з сивим волоссям здивувала абсолютно всіх