На усиновлення наважуються далеко не всі. А тим більше, якщо мова йде про дитину з певними фізичними відхиленнями. Але це не стосується Прісцилли Морс.

Вона живе у США і активно використовує різні соціальні мережі. Одного разу вона натрапила на пост про усиновлення. Її вразила і зворушила історія 7-річного хлопчика з безліччю хвороб, від якого відмовилися абсолютно все. Все своє дитинство він провів у стінах лікарні. Малюк страждає від сколіозу, церебрального паралічу і має проблеми з зростанням. У пості було зазначено, що біологічні батьки практично не займалися його вихованням і дуже погано годували, через що він суттєво втратив у вазі.

Незважаючи на те, що Прісцилла на той момент вже виховувала двох власних дітей і одного усиновленого, вона вирішила, що зможе подбати ще про одну дитину. Через кілька днів жінка разом зі своїм чоловіком вирушили в центр, який розмістив оголошення.

Популярні новини зараз

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Перша зустріч малюка з майбутніми батьками була несамовитою. Хлопчик більше нагадував скелет, ніж звичайного дитини. Він практично не міг рухатися. Прісцилла поділилася враженнями:

"Малюк був дуже худим, і у нього практично не було м'язів. Він був завтовшки з мою руку. Я навіть уявити не могла, що все настільки погано".

В Болгарії існують особливі проблеми з наданням допомоги таким дітям. Маленький Райан міг померти в будь-який момент. Було прийнято рішення терміново перевезти його в клініку Вандербільта в США. Тут досвідчені фахівці відгодовували малюка з допомогою крапельниць та спеціальної трубки. Через 14 днів інтенсивної реабілітації батьки забрали хлопчика додому.

Через рік вага Райана нормализировался. Він почав розмовляти, став більше посміхатися, в його очах з'явився світ. Тепер він практично не плаче. Завдяки турботі, любові і уваги він дуже швидко почав одужувати. Інші дітки з радістю прийняли його в сім'ю і подружилися з ним. Вони вчать з малюком нові слова, грають з ним і читають казки.

Раніше портал "Знай.uа" писав про дівчину, яка вибралася з нетрів і вступила до Гарварду

А також про незрячого хлопця, який став вокалістом, трубачем і віртуозним гравцем на піаніно

Нагадаємо: історія аристократки, яка пожертвувала всім заради допомоги світу