Королева Йорданії разом з дітьми, прибула в британську столицю з офіційним візитом. Королева та її донька Ісмаїл сильно здивували публіку новим екстравагантним вбранням, яке вони обрали для виходу у світ.

Завдяки повідомленням британських ЗМІ стало відомо, що королівську сім'ю приїхати до Лондону змусила особлива родинна подія. Так, король Абдалла II разом з дружиною, сином і старшою донькою приїхали до Великобританії, щоб відзначити з молодшою дочкою її вступ до військової академії.

Знімки зі святкового вечора королева виклала в Instagram.

Відомо, що 18-річна Сальма пішла по стопах своєї сім'ї. Вона вступила в Королівську військову академію, яку кілька років тому закінчив її старший брат, а в 80-х починав кар'єру батько-король.

Варто нагадати, що для українських виробників модного одягу з'явилися дуже мотиваційні новини. Так, королева Йорданії Ранія Аль-Абдулла вийшла у світ в одязі українського бренду Flow The Label. Відомо, що український наряд королева одягла з нагоди зустрічі з жінками-активістками. Про це стало відомо завдяки фото з зустрічі опублікованому в офіційному "королівському" акаунті Instagram.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ні для кого не секрет, що королева Ранія є улюбленицею всіх жителів Йорданії. Після одруження з королем Абдаллою II вона активно впроваджує власні проекти і піклується про медицину, освіту і культуру в своїй країні. Тому королева досить часто відвідує наукові або світські заходи.

Так, в понеділок, 17 вересня, дружина монарха представила свій освітній проект, який вдосконалює методи навчання в школах Йорданії і зробить освіту більш доступною для населення.

Нагадаємо, заміж за принца: оновлений список найбажаніших холостяків.

Як повідомляв Знай.uа важливе таїнство: на що Меган Маркл пішла заради принца.

Знай.uа писав, строгі і звабливі: самі гарячі штучки світової політики.