Не так давно, в американському місті Дербі, штат Вермонт, невідомий чоловік відправився в супермаркет Walmart - і зробив неймовірно щедрий жест. Про це розповіла мешканка США Джулі Гейтс на своїй сторінці в Facebook, якій пощастило зустріти благодійника.

Так на касі до Джулі підійшов незнайомець і заявив, що має намір заплатити за всі її товари. І вона може взяти все, що завгодно. Спершу Гейтс подумала, що чоловік не в собі - і продовжила робити покупки.

До неї долинали уривки фраз покупців про те, що хтось сьогодні оплачує всі замовлення і покупки клієнтів, але вона не надала їм значення.

Однак коли вона повернулася, невідомий, як і раніше стояв біля каси. Він дочекався, поки відвідувачка викладе всі товари, після чого оплатив покупки своєю карткою. Сума покупки становила 200 доларів.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Коли дівчина запитала, хто взагалі може дозволити собі таку щедрість. Чоловік відповів: "Санта".

Вчинок незнайомця зворушив Джулі до сліз.

"Я запитала його ім'я. Він назвав себе Кріс Крінгл і пішов. Єдине, що я бачила, це його відхід! Кожний, хто був у цей день проїздом в Walmart в Дербі, повинен зателефонувати в магазин і перевірити оплату. Я думаю, він оплатив покупки всім !!!! Я просто хотіла ще раз подякувати цьому незнайомцю!!!", - написала Гейтс.

Її пост зібрав близько 1,2 тисячі лайків, поділилися ним більше тисячі разів.

Так вдалося дізнатися, що дійсно в той день всі здійснені покупки в Walmart були оплачені одним чоловіком.

"Серце просто тане! Цей чоловік знає істинний сенс Різдва! Ви, добрі люди, гідні цього!", ― прокоментував Sherry Eldred Mcclellan.

"Дивно, я тільки що подзвонила в Walmart. Співробітниця магазину сказала, що мої покупки оплачені, і я можу забрати їх у будь-який час. Я запитала, хто за них заплатив, вона сказала мені, що "Санта"", ― поділилася користувач Керрі Інгаллс.

Варто відзначити, що подібні Санта Клауси не рідкість в Америці, і щороку з'являються в супермаркетах Walmart під Різдво. У минулому році невідомий житель штату Пенсільванії оплатив в супермаркеті Wallmart всі відкладені товари. Він порадував 200 сімей, сплативши товари на загальну суму в $40 тисяч.

А нам залишається тільки радіти за інших і сподіватися, що і в нашій країні коли-небудь з'явитися такий Санта.

Нагадаємо, ці тяжкохворі люди зважилися жити на повну котушку до останньої миті. У них є чому повчитися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", креативний чоловік "найняв" видр, щоб зробити коханій пропозицію.

Також "Знай.uа" писав, як влаштувати свято так, щоб діти вас не зненавиділи.