Якщо придивитися, наші домашні чотириногі улюбленці — ті ще супергерої. Кожен власник собаки, швидше за все, не раз помічав у свого вихованця незвичайні здібності, яким його не навчали. Clutch допоможе визначити ознаки того, що ваш пес має супер здібності.

Ви точно замислювалися про те, що ваш пес розуміє людську мову. Інакше, як пояснити той факт, що собака розуміє вас з півслова? До речі, цікавий науковий факт - словниковий запас деяких собак складає 300 слів, а це дорівнює рівню трирічної дитини.

Собаки відчувають справжні людські емоції. Вони здатні не тільки радіти або сумувати, але і прикидатися, обманювати і ухилятися від деяких процедур. Приміром, щоб полежати з господарем на дивані, собака прикидається хворою, починає скиглити і виляти хвостом.

Виявляється, собаки розуміють, коли їм вказують пальцем або поглядом на предмет. Вихованець зробив калюжу, а ви йому без слів на неї показали, собака вже притиснула вуха і винувато дивиться на вас? Науково доведено, що тільки люди і собаки здатні зрозуміти, коли їм на щось вказують.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Без сумніву, ваш пес супер швидкий, інакше як пояснити ту неймовірну швидкість з якою він мчить до миски з улюбленою стравою?

Ваш пес любить вити, довго стояти на задніх лапах або мелодійно скиглити? Та він же співак, танцюрист і відмінний спортсмен. До речі, якщо ви любите співати у душі, заведіть собі «собаку, що співає » з Нової Гвінеї. Він може видавати унікальні звуки: копіювати спів птахів, звуки, що видаються китами, незвичайний вереск та вий.

Нагадаємо, що історія вірного четверолапого одного, яка відбулася в Черкасах, довела користувачів соціальних мереж до сліз.

Як повідомляв портал Знай.uа, собаки здатні відмовлятися від їжі заради ласки і уваги господаря, готові в холод чекати на свого друга не сходячи з місця.

Також портал Знай.uа писав, що мати не знала, чому кричить кішка зі спальні її доньки, що трапилося далі зворушує до сліз.