Чи можете ви згадати, коли востаннє проводили Новий Рік з другою половинкою так, аби хотілося зупинити час? Що дарували, куди їздили?

Справді, у бажанні заощадити ми так рідко дозволяємо собі потрібні речі, просто тішити того, кого любиш. Якщо вам набридло сидіти вдома, ось 7 найкращих варіантів на будь-який смак та гаманець.

SPA у темряві для двох

Від 1600 гривень, 90 хвилин

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Вас заведуть до зали, де скрізь приємний аромат і свічки, при бажанні - на очі можна пов'язати м'які тканинні стрічки. Спеціалісти зроблять розслабляючий масаж, розімнуть усе тіло з використанням теплої олії.

Наприкінці сеансу майстри приділять особливу увагу біологічно активним точкам голови. Після процедури можна прийняти душ і розслабитися у кімнаті відпочинку. Такий комплексний підхід зніме втому та поліпшить кровообіг. А головне нарешті ви відпочинете від рутини вдвох.

Політ на повітряній кулі в групі для двох

В середньому 5000 гривень, 60 хвилин

Коштує недешево, але того варте. Тим паче, що керуватиме пілот-аеронавт. Подорож відбудеться за заздалегідь визначеним маршрутом.

Політ триватиме від півгодини до години, залежно від погодних умов, а після приземлення всіх очікує церемонія посвяти в повітроплавці з шампанським і грамотами.

Майстер-клас стейків для двох

2 години

Любите куховарити? Тоді чому б не завітати до ресторану і не повчитися у професіоналів? Кухар розповість про всі етапи обробки м'яса — дозрівання, зберігання, обробку.

Після невеликої екскурсії учні перейдуть до приготування, кожен вибере стейк і визначиться зі ступенем просмаження, а потім приготує його під керівництвом шефа. Готову страву можна спробувати на місці — до неї подадуть овочі-гриль і напої.

Дегустація вина і сиру для двох

1000 гривень, 90 хвилин

Спочатку сомельє поділитися фактами про вирощування винограду, виробництво та зберігання напою. Потім він розповість про те, як правильно поєднувати продукти між собою, і друзі перевірять це на практиці, подадуть 5 сортів вина та 5 видів сиру, зможете оцінити колір, запах і консистенцію напою.

Урок їзди на Harley-Davidson

60 хвилин

Для найбільш драйвових та безстрашних є дещо цікавіше, ніж романтична вечеря: байкер прокатається на знаменитому мотоциклі Harley-Davidson Sportster 883R.

Інструктор проведе короткий вступний бриф про цю модель та інтенсив із управління мотоциклом, близько 40 хвилин райдер зможе присвятити катанню на "Харлеї".

Романтичний вікенд в замку

На 2 ночі

Пара прибуде в замок-музей, який розташований в місті Радомишль. У програму вікенду входить:

проживання в двомісному номері у вежі

2 сніданки;

романтична вечеря в концертному залі біля каміна або на літній терасі;

групова екскурсія замком;

майстер-шоу з виготовлення паперу.

Протягом всього відпочинку гості зможуть замовляти будь-які страви на вечерю на суму 1000 грн.

Вечірка в Party Bus

До 30 людей, 3 години

Любителям гучних тусовок точно сподобається: тут є три зони, бар, лаунж-зона з диванами і танцпол. Разом із пасажирами на борту опиняться діджей-ведучий і бармен.

У дорозі друзі зможуть співати в караоке, танцювати, робити знімки та відпочивати за барною стійкою. З собою можна приносити їжу та напої. Салон автобуса обладнаний лазерами, стробоскопами, димовими та бабл-машинами.

Дивіться: Що подарувати на новий рік, ТОП 15

Нагадаємо, УЗ анонсувала продаж новорічних квитків на всі напрямки.Як повідомляв "Знай.ua", українські зірки в національних костюмах знялися для благодійного календаря. Також "Знай.ua", стало відомо, де можна дешево і весело зустріти Новий Рік в Україні.