У мережі оприлюднили тизер фільму "Король лев" (The Lion King) від кіностудії Walt Disney Studios – своєрідний рімейк на мультфільм 1994 року.

"Повністю оновлений "Король лев" режисера Джона Фавро перемістить глядача в Африканську савану, де майбутній король повинен буде подолати зрада і трагедію, щоб отримати своє законне місце на Скелі Гордості", - йдеться в описі під публікацією тизер-трейлера.

Король Лев, мультфільм

Стрічка вийде в прокат 19 липня 2019 року, півторахвилинний відеоролик, розміщений в середу на каналі кіностудії вже подивилися понад 1,5 мільйона людей.

Король Лев, мультфільм

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

У тизер-трейлері продемонстрували культову сцену вітання жителями савани майбутнього короля звірів, коли тварини зібралися навколо Скелі Гордості, а на самій скелі на руках підняли новонародженого Сімбу.

Король Лев, мультфільм

Крім того, кіностудія Walt Disney планує зняти кіноверсію мультфільму "Ліло і Стіч" (Lilo & Stitch, 2002).

Король Лев, мультфільм

Мюзикл "Король Лев" було визнано найуспішнішою сценічної постановкою всіх часів. З 1997 року мюзикл заробив 6,2 мільярдів доларів по всьому світу, відтіснивши на друге місце "Привид опери".

Король Лев, мультфільм

Постановка заснована на мультиплікаційному фільмі студії Disney, що вийшов в прокат в 1994 році. Саундтрек "Короля Лева" був написаний британським музикантом Елтоном Джоном, а тексти - його співавтором Тімом Райсом.

Дивіться: "Король Лев", офіційний тизер фільму

Нагадаємо, режисер фільму "Дике поле" розповів про Жадана та прорив українського кіно. Як повідомляв "Знай.ua", секс-символ українського кіно розповів про нову гарячу картину. Також "Знай.ua" писав, український фільм про Революцію Гідності побореться за "Оскар".