Веселий американець Фаустіно Лімон Молодший (Faustino Limon, Jr) нещодавно прославився в мережі завдяки всього одній п'яній витівці. Чоловік влаштував грандіозну фотосесію для картопляних оладок (хашбрауна) McDonald’s. Пост зі знімками можна подивитися на його сторінці в Twitter.

Як повідомив Фаусто на своїй сторінці, він був п'яний, і, мабуть, знічев'я почав фотографувати хашбраун. Така дивна думка прийшла у голову в чотири години ночі. Судячи з наданим скріншоту з галереї смартфона, нетверезий любитель фастфуду зробив не менше 28 знімків їжі з різних ракурсів. Але цікаво, що якість багатьох фотографій було на високому рівні. Ніби їх робили навмисно і професіонали.

Пост американця моментально отримав вірусну популярність. Він набрав понад 150 тисяч репостов і майже 700 тисяч лайків. Незабаром після того, як запис Лимона розлетілася по мережі, чоловік вирішив скористатися своєю несподіваною славою. В профілі Twitter він попросив інших користувачів допомогти йому отримати безкоштовний довічний запас хашбраунов.

Багато юзерів підтримали ентузіаста-фотографа і почали згадувати офіційний акаунт McDonald’s з проханням виконати бажання Лімона.

Популярні новини зараз

Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів

Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому

Показати ще

Нагадаємо, хлопчик почав доглядати за 60 курками. Щодня він продавав близько дюжини яєць, за кожну з яких отримував за 15 доларів. Райан увійшов у смак, йому сподобалося вести бізнес, але він вирішив не зупинятися на досягнутому. Хлопчик почав підстригати газони. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа", милий чорно-білий котик з Японії виявився талановитим “грузинським співаком”. Відео з пухнастим артистом опублікував користувач Twitter 11 листопада. Після чого, ролик практично відразу став вірусним і розійшовся по мережі.

Також "Знай.uа" писав, в Австралії три пустотливі відвідувачки магазину іграшок для інтиму вирішили зробити зухвалий пограбування. Дівчата-безсоромниці почали діставати вібратори з упаковок і сховати їх під одяг. Однак, камера спостереження все записала.