IKEA – один із найпопулярніших магазинів Вільнюса. Щодня його відвідує багато людей. Хлопцю по імені Ерікас Малишаускас і його дівчині Гінтаре Печките прийшла в голову незвичайна ідея.

Вони вирішили замінити всі знімки в магазині своїми власними. Хлопці пояснюють це тим, що розвішані в залах фотографії здаються їм занадто нудними, простими і штучними.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає

На ці картки пенсія не прийде: у ПФУ розповіли, як не залишитись без виплат

Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати

Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом

Показати ще

Пара ретельно готувалася до втілення своєї ідеї. Спочатку хлопці порахували кількість рамок, виставлених в магазині. Їх виявилося більше 100. Потім закохані обрали необхідну кількість кращих своїх фотографій (переважно з Instagram) і вирушили в друкарню, щоб їх надрукувати.

Замінити знімки молоді люди вирішили в суботу. Вони обрали саме цей день, адже він є найбільш людним в ІКЕА. Спочатку Ерікас і Гінтаре намагалися ховатися, бо думали, що їх помітять співробітники, охорона відвідувачі і оштрафують або виженуть.

Але через деякий час вони зрозуміли, що на них ніхто не звертає уваги. Хлопці почали знімати рамочки і замінювати знімки у всіх на очах. Але ніхто не сказав їм ні слова.

В одну з рамок хлопці помістили фотографію, зроблену в самому магазині. У процесі виконання плану вони теж фотографувалися. Отриманими знімками хлопці поділилися на своїх сторінках в Instagram і в блозі BoredPanda. Всього на заміну фотографій пішло близько 5 годин.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про найбільш незвичайну пару у світі, у якої 60 років різниці

А також про те, як юний канадець став мільйонером у 8-річному віці

Нагадаємо: хлопець заробив на будинок своїм макіяжем