1. Виберіть пункт призначення. Ідея приїхати в аеропорт і тут же придбати квиток може здатися кумедною, але вона не завжди реальна і вимагає значних фінансових витрат. Варто розрахувати все, аби не залишитися в іншій країні без копійки в кишені.

2. Подорожуйте поодинці або в компанії. Спонтанна поїздка може бути вдалою і веселою як для однієї людини (або пари), так і в компанії, але самотньому подорожньому доводиться частіше піклуватися про власну безпеку. Все ж, краще подорожувати з друзями, лише б не одному. Однак, це теж залежить від країн, які ви хочете відвідати.

3. Вибирайте житло в центрі населеного пункту. В центральній частині міста або регіону завжди зручний доступ до різних культурних і місцевим заходів, а також театрам, ресторанам і барам, музеїв, концертних залах та інших цікавих місцях. Це допоможе добре провести час під час подорожі, та й все необхідне буквально під рукою, якщо мова йде про центр міста.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

4. Подорожуйте легко. Велика кількість речей — одна з головних перешкод для спонтанних подорожей. Якщо у вас немає особливих причин брати з собою багато сумок (наприклад, при поїздці в місцевість з дуже холодним кліматом або необхідності мати при собі особливе устаткування), то намагайтеся подорожувати з однією сумкою. Але не варто забувати про аптечку.

5. Плануйте тільки один захід в день. Думка опинитися в незнайомому місці без плану може лякати, тому для спонтанної поїздки плануйте тільки одну екскурсію в день, а також здійснюйте ще два незапланованих дії. Так ваші дні не будуть хаотичні або перевантажені планами.

Нагадаємо, що в Книгу рекордів Гіннеса потрапила сама стара повія в світі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що чоловік прикинувся, що втратив пам'ять, але історія в браузері його видала.

Знай.uа писав про 99-річну жінку, яка за 3 роки пошила 840 комплектів для африканських дітей.